Napi horoszkóp: a Kos családalapításra adja a fejét, a Bika szakértelmére felfigyel a főnöke, a Skorpió lakásterveit támogatják az égiek

2024. február 20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Napi horoszkóp Fotó: Getty Images

Kedves Szűz! Ha hamarosan további emelkedésre számíthatsz a munkahelyeden.

Napi horoszkóp 2024. február 20.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

A munkában és a pénzügyekben is támogatják önt a csillagok ma. Lendületes és odaadó, nincs olyan nehézség, amivel meg ne tudna küzdeni. Ha még nincs gyermeke, akkor egyre többet gondolhat a családalapításra. Ha már van, akkor valamilyen gondok késztethetik arra, hogy többet foglalkozzon velük. A kedvese is jobban igényli az ön társaságát, a mély beszélgetéseket.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

A jegyében járó Jupiter és az Uránusz fényszöge hatására ön egyre kreatívabb és lendületesebb. Szüksége is van erre a felspannolt állapotra, mert rengeteg a munkája, és aligha tudja megosztani bárkivel. Ez persze nem könnyű helyzet, de az örömmel tölti el, hogy munkáját és egyedülálló szakértelmét, odafigyelését megbecsülik. Egyre inkább előtérbe kerül a vezetői szemében is, ami a jövőre nézve javítja a kilátásait.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Most igazán elemében, hogy úgy mondjuk, a csúcson érezheti magát. Munkájában nagyon sok az újdonság és a kihívás, de ezt most inkább egy jó erőpróbának fogja fel, mintsem nehézségnek. Az élet egy kaland, és ez a szerelmi életében is egyre inkább nyilvánvalóvá válik. Sor kerülhet ugyan szakításra, de arra is, hogy mindent visszafordítson. Ne mondjon ma senkinek sem nemet!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Érzelmileg ellentmondásosan, de mégis jól indul ez a napja. Rengeteg ugyan a dolga, csaknem szétszakad, de ez csak inspirálja önt, hogy lendületes és kreatív legyen. Ahogy a mondás tartja: ahol nagy a szükség, ott közel a segítség. Ne szégyelljen hát kérni, ha úgy adódik, mert sokan vannak ön körül, akik szívesen támogatják, csak a szavát lesik. Még egy vitázó társ is jó társ lehet! Csak a hallgatagság lehet nagy baj.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Ha vannak önnek gyermekei, akkor már valóban minden energiáját felemészthetik. Ha pedig nem ők, akkor a saját üzlete, vállalkozása róhat önre igen nagy terheket. Akár az is megfordulhat a fejében, hogy abbahagyja, vagy váltani akar. A jegyében járó Neptunusz és annak merkúri fényszöge nagy energiáit valóban érdemes a változtatásra felhasználni.

zűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

A munkájával, a karrierjével kapcsolatos ügyek foglalhatják le önt ma is. Még az is előfordulhat, hogy a kollégái betegsége, távolléte miatt önnek kell mindenki helyett tartania a frontot. Ne becsülje alá magát: menni fog! A főnöke pedig, a jó teljesítményét látva, többre is tarthatja önt egyszerű beosztottnál. Ha pedig már eleve vezető beosztásban van, akkor hamarosan további emelkedésre számíthat.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Megszaporodni látszanak a gondjai. Lehetséges, hogy a munkájával kapcsolatban, mert esetleg sokkal több teendője akad. De az is lehet, hogy éppen sokkal kevesebb. Egyelőre még talán úgy érezheti magát, hogy rosszabbul járt. Legyen mégis türelemmel, mert ez most egyfajta tanulási időszak, amikor ugyan kissé háttérbe szorítottnak érezheti magát, de ez az érlelődését szolgálja. Dolgozzon tovább becsülettel!

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Itt az ideje, hogy végre valóra váltsa a reményeit! Minden lehetősége adott, hogy az otthona érdekében jó lépéseket tegyen, legyen szó lakáscélú előtakarékosságról, felújításról, vagy akár költözésről. A baráti segítség is mindig kéznél van, de önnek elsősorban a társára kellene támaszkodnia. Itt az ideje annak, hogy végre megtanuljon hinni, és bízni benne! Bizonyos dolgokban a kivárás, csak jó időzítés.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Jobban oda kellene figyelnie a kommunikációjára! A szűkszavúság, az odavetett mondatok ugyanis zavart okozhatnak a párkapcsolatában és minden más nyilvános viszonyában is. Inkább aprólékosan és türelmesen magyarázzon el mindent, különben nem csodálkozhat azon, ha a félreértésből vita, harag kerekedik. A sértődött haragba burkolózás a legrosszabb, amit elkövethet ma önmaga ellen.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Pénzügyi kérdések foglalkoztatják ma, a komolyabb tranzakciókkal azonban még várnia kellene. Nehogy túlvállalja magát, vagy valamiben csőbe húzzák! A hirtelen ötletek ugyan jónak tűnhetnek, de idővel kiderülhet, hogy a dolognak több hátulütője van, mint igazi haszna. Uralkodó bolygójának a Jupiterrel alkotott fényszöge szerencséssé és egyben meggondolttá teszi, különösen akkor, ha szerződéskötésről van szó.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A mai nap sok mindenben megkönnyebbülést hoz önnek: a jegyében járó Vénusz is segíti abban, hogy újra magára találjon, és több örömet leljen az életében. Ha eddig nem is engedték el, akkor ma akár egy kisebb utazásra is sort keríthet. Vagy épp nagyobbra: akár a munkája vagy a társa miatt is sor kerülhet egy nagyon távoli kiruccanásra. Még ha eleinte ódzkodik is tőle, akkor is végül élvezni fogja!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Az otthonát érintő kérdések válnak egyre sürgetőbbé, de ma még ne tegyen adminisztratív lépéseket ez ügyben! Különösen a szerződésekkel érdemes várni a hónap végéig, mert ezek a most következő napok buktatókkal, hogy ne mondjam, csalással járó fényszögeket mutatnak. A félrevezetés, ha nem is szándékos, kikerülhető, ha az apróbetűs részeket is elolvassa, és mögé néz a dolgoknak. Egy kis állat ma önre találhat: fogadja be!

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest