szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem ez volt az első alkalom, hogy obszcénul viselkedett az argentin sztár nevét hallva.

Cristiano Ronaldo csapata, az al-Nasszr 3–2-re legyőzte az al-Sababot a szaúdi labdarúgó-bajnokság, a Pro League 21. fordulójában. A portugál klasszis szerezte csapata és a mérkőzés első gólját is tizenegyesből, a lefújást követően azonban elvesztette a fejét.

A hazai szurkolók igyekeztek az egész mérkőzés alatt heccelni a „Messi, Messi” rigmussal, amire a hármas sípszó után furcsa választ adott a portugál: obszcén hatású mozdulatot tett a hazai szurkolók felé fordulva:

A mérkőzésen ugyan Ronaldo törte meg a gólcsendet, de Anderson Talisca duplája kellett ahhoz, hogy az al-Nasszr győzni tudjon, ezzel pedig 4 pontra csökkentette hátrányát a listavezető al-Hilalhoz képest.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Ronaldo Lionel Messi nevét hallva így reagált. Egy korábbi esetnél már a pályáról lefelé menet fogdosta meg a nemi szervét, válaszolva az argentint éltető szurkolóknak. Akkor csapata az al-Hilaltól kapott ki 2–0-ra, ám ott már a mérkőzés közben sem viselkedett kifogástalanul az ötszörös aranylabdás: azért kapott sárga lapot, mert fojtófogással vitte fölre az ellenfél egyik játékosát.