Talpas mikrofonok jöttek a Razer színeiben

A Seiren szériás konstrukciók családfája bővült két típussal.

A Razer két új, USB csatlakozót használó asztali mikrofonnal jelentkezett, amelyek közül az olcsóbbik, 60 eurós példány a Seiren V3 Mini nevet kapta. A kompakt, feketében, fehérben, illetve rózsaszínben kosárba tehető, nyújtott vese iránykarakterisztikájú (szuperkardioid) megoldás 14 mm-es kondenzátor kapszulája a 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő hangokat észleli, és 96 kHz/24 bites mintavételezéséhez -36 dB-es érzékenység párosul.

[+]

A hangnyomásszint plafonja 110 dB SPL, az állvány pedig dönthető, miközben a célgéphez történő kapcsolódás egy USB Type-C/Type-A kábellel valósul meg. Egy említést mindenképp megér, hogy az azonnali némításhoz mindössze meg kell érintenünk a talpáról karra áthelyezhető ketyere tetejét, és a művelet sikerességéről állapotjelző LED tájékoztat minket a készülékház elején. Az eszköz plug and play üzemeltethető, ám azok, akik kicsit elszöszölnének a beállításokkal (mintavételezési opciók, hangkeverés az audio mixerrel), a gyártó centralizált szoftverplatformját, a Synapse-ot hívhatják segítségül.


[+]

A picit komolyabb, 96 dB-es jel-zaj arányú modellt Seiren V3 Chromaként listázzák, és a lényegi specifikációit tekintve annyiban különbözik kisebb testvérétől, hogy -34 dB-es érzékenységgel rendelkezik, plusz a kapszulája 14 helyett 16 mm-es. Ez így nem teljesen igaz, hiszen a pop filtert streamünk eseményeire (például emotikonok posztolása vagy befutó értesítések/figyelmeztetések) reaktív Chroma világítással dobták fel, és a felül megülő, érintéses kezelőfelület multifunkcióssá fejlődött; egyet bökve némítunk, kettővel a fényeffektek közt léptetünk, míg hosszan tapodva a digitális gain limitert (de)aktiválhatjuk.


[+]

A 150 euróra árazott terméket – a Minihez hasonlóan – úgy tervezték, hogy csökkentse a véletlen koppanások/ütődések zaját, és a frontján egy hangerőszabályzó tárcsának is szorítottak helyet. A boom karra szintén áttelepíthető apparátus a 3,5 mm-es jack csatolójából kifolyóan felemeli a sorompót a monitorozás előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés