szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

Első körben csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak bérletet, nem SZK-tagok majd csak hétfőn.

Öt óra alatt harmincezer bérlet kelt el a magyar labdarúgó-válogatott idei öt budapesti mérkőzésére. A magyar szövetség azt írta pénteken a Facebook-on, hogy hatvan perc alatt tízezer, öt óra múlva pedig már harmincezer bérlet talált gazdára.

Egyelőre csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak bérletet, akik még nem rendelkeznek SZK-tagsággal, azok hétfőn a regisztrációt követően 10 órától tehetik ezt meg, ha még marad addigra bérlet.

A szurkolók négy árkategóriából választhatnak, a legolcsóbb bérlet 30 ezer, a legdrágább 117 ezer forintba kerül.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese felkészülési mérkőzésen március 22-én Törökországot, négy nappal később pedig Koszovót fogadja, majd a válogatottnak a Nemzetek Ligájában szeptember 10-én Bosznia-Hercegovina, október 11-én Hollandia, november 19-én pedig Németország lesz a vendége a Puskás Arénában.

A bérlet nem érvényes a közvetlen Eb-felkészülés előtti barátságos meccsekre, melyből az elsőt Dublinban játssza a nemzeti csapat az írek vendégeként, négy nappal később pedig – várhatóan Debrecenben – Izrael lesz az ellenfele.

A 12 mérkőzés óta veretlen magyarok a június 14-én kezdődő Eb-n elsőként Svájccal találkoznak Kölnben, majd Stuttgartban előbb a házigazda német, aztán a skót együttes lesz az ellenfelük a csoportkörben.