Két évig tárolta a lakótársa holttestét egy fagyasztóban egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfinak meghalt az idős lakótársa, de ahelyett, hogy bejelentette volna a halálát, rendelt egy fagyasztószekrényt és abban tárolta a testet. A halott férfi bankkártyáját is többször használta, azonban egy idő után lebukott, így most börtönbe kell mennie.
Vágólapra másolva!

Az 53 éves Damion Johnson, aki szakképzett gondozóként dolgozott, együtt élt a 71 éves John Wainwrighttal egy birminghami lakásban. Az idős férfi 2018-ban meghalt, erről azonban Johnson nem szólt senkinek, hanem rendelt egy nagy méretű fagyasztót, amibe beletette a hullát és úgy gondolta, hogy hasznot húz az egykori lakótársából.

Többször használta a férfi bankkártyáját, vásárolt vele, ATM-ből vett fel róla pénzt és utalt is át magának.

Az esetre 2020-ban derült fény, amikor megtalálták a férfi holttestét a hűtőládában. A tárgyalások során a férfi elismerte a bűnösségét és az is kiderült, hogy nincs köze a férfi halálához, ő csak a testet rejtette el.

A férfi pénzének a felhasználásáról azt mondta, hogy informális megállapodást kötöttek, hogy aki előbb hal meg az megkapja a másik pénzét.

A férfit végül csalás és holttest jogszerű és tisztességes eltemetésének megakadályozása miatt két év börtönbüntetésre ítélték.

Nem egyedülálló dolog, hogy fagyasztóban találnak hullát, korábban több ilyen esetről is írtunk már, volt aki egy louisianai étterem fagyasztójában rejtett el testet, volt aki Minesotában és olyan is volt, aki a saját apja hulláját rejtegette, hogy beszélgetni tudjon vele.

Forrás: Mirror