Március 15.

Kovács Zoltán: rendben zajlottak az ünnepi rendezvények

A rendőrség péntek 18 óráig országosan csaknem 350 rendezvény békés lebonyolítását biztosította.

2024.03.16 21:30MTI

A nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz napközben beérkezett információk alapján elmondható, hogy az egész országban a legnagyobb rendben, rendkívüli esemény nélkül zajlottak a március 15-i rendezvények - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára péntek este a Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a rendőrség péntek 18 óráig országosan csaknem 350 rendezvény békés lebonyolítását biztosította.

Az államtitkár bejegyzésében arról számolt be, hogy sok tízezren vettek részt a nemzeti ünnep központi programjain. Hozzátette: a legtöbben - több tízezren - a Nemzeti Múzeumnál tartott díszünnepségen voltak, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet.

A Nyitott Parlament program keretében 10 és 18 óra között közel ötezren látogattak el az Országházba, ahol a Szent Korona mellett a Díszlépcsőházat és a Kupolacsarnokot is ingyenesen tekinthették meg az érdeklődők - zárta bejegyzését az államtitkár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.