Sport

Négy érmet szerzett a para-asztalitenisz válogatott Costa Braván

A vk-sorozat két hét múlva folytatódik Lengyelországban, május végén pedig a Thaiföldön sorra kerülő versennyel zárul a küzdelem a párizsi kvótákért.

2024.03.17 07:30MTI

Két-két ezüst- és bronzérmet szereztek a magyarok a para-asztaliteniszezők spanyolországi világkupaversenyén, Costa Braván, Platja D'Aróban.

Egyesben a paralimpiai bronzérmes, világbajnok Szvitacs Alexa ezúttal második, a kétszeres paralimpiai bajnok Pálos Péter pedig harmadik lett.

Párosban is egy-egy ezüst és bronz jutott a magyaroknak: Szvitacs Csonka Andrással a második, míg a Bereczki Dezső-Arlóy Zsófia duó a harmadik helyen zárt.

"A múlt heti olasz, majd a mostani spanyol világkupán voltak kiemelkedő mérkőzések és voltak olyanok is, amelyekben több volt. Mindent összevetve kilenc éremmel zártuk az elmúlt két hetet. Köszönjük a felkészítő és a versenyeken közreműködő edzők és segítők munkáját, valamint mindenkinek a szurkolást és a jókívánságokat, gratulációkat!" - idézte Vigh Zsolt szövetségi kapitányt a Magyar Asztalitenisz Szövetség honlapja.

A vk-sorozat két hét múlva folytatódik Lengyelországban, május végén pedig a Thaiföldön sorra kerülő versennyel zárul a küzdelem a párizsi kvótákért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.