Megrázó videón, ahogy a 80 éves Chevy Chase lezuhant a színpadról: ilyen állapotban van most a sztár

Chevy Chase leesett a színpadról.

Chevy Chase leesett a színpadról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1989-es Karácsonyi vakáció kapcsán tartottak egy kérdezz-felelek estet Chevy Chase-zel még szerdán, ám a nyolcvanesztendős sztárral történt egy durva incidens, írta meg a TMZ.

Chevy Chase leesett a színpadról

A film főszereplőjét egy kerekesszékkel tolták be a színpadra, amelyből végül fel is állt. Ezután közelebb ment a színpadon a közönséghez, ám váratlanul lezuhant arról. Az alábbi TikTok-felvételen megnézheted a teljes jelenetet.

@meghanm716 I truly thought he did this on purpose. his watch alerted him with “it seems you’ve taken a hard fall!” lmao #chevychase #sheasbuffalotheatre ♬ original sound - meghan

Egyesek nevettek az esésen, mert azt hitték, hogy direkt csinálta, mások viszont megijedtek a történtek láttán. Felesége, Jayni és a kérdezz-felelek műsorvezetője segítette vissza a színpadra. A lap megtudta, hogy véletlen félrelépett, és az erős fények miatt nem látta, hol van a színpad vége. Szerencsére nem szenvedett komoly sérülést, minden rendben van vele, egyedül a térdét horzsolta le.

Emlékszel Gojko Miticre?

Igazi sportember nyolcvan fölött is a színész.

Friss fotókon a 83 éves Gojko Mitic: az indiános filmek imádott sztárja remek formában van

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük