Az ABB E-mobility a SMART márkájú villanyautót vásárlók otthonában kínál járműtöltési megoldást

forrás: Prím Online, 2024. március 25. 10:28

A járművezetők régóta élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a járművüket már a vásárlás helyszínén testre szabhatják. Az új, prémium kategóriás, intelligens, teljesen elektromos hajtású SMART autómárkával ezt a választási lehetőséget és rugalmasságot most az otthoni töltő telepítésére is kiterjeszthetik, és az ABB E-mobility által nyújtott otthoni fulfillment (rendelésteljesítési) szolgáltatásnak köszönhetően könnyedén megszervezhetik a telepítést.

Amint a járművezetők megrendelték a SMART márkájú villanyautójukat (EV-jüket), egy teljesen integrált e-kereskedelmi folyamat keretében hozzáférhetnek a legmegfelelőbb otthon töltési megoldáshoz, amely lokációspecifikusan igazodik –többek közt – a lakóhely adottságaihoz és a helyi hálózat paramétereihez. Ezt követően az ABB E-mobility telepítő szakemberei lépnek be a folyamatba, telepítik a töltőt a járművezető lakóhelyén, ezzel is biztosítva a járműtulajdonos számára a gondtalan elektromobilitás élményének megtapasztalását.

 

 

A két fél az együttműködés keretében az ABB E-mobility szoftverfejlesztő készletével (SDK) támogatott SMART márkájú otthoni töltőállomásokat fog szállítani, telepíteni. Az SDK biztosítja az egyedi funkciók beállítását, beleértve a járműfelismerést és hitelesítést, amely lehetővé teszi, hogy a töltőállomás felismerje az EV-t anélkül, hogy szükség lenne egy speciális appra vagy bármilyen más eszköz alkalmazására. Az SDK emellett lehetővé teszi az összes töltési funkció elérését az intelligens EV alkalmazáson keresztül, ami zökkenőmentes ügyfélélményt biztosít otthon, továbbá útközben is szolgáltat információkat a jármű állapotáról.

 

„Elkötelezettségünk az iránt, hogy ügyfeleinknek nagyszerű élményt nyújtsunk, kiterjed arra is, hogy a lehető legjobb otthoni töltőt biztosítsuk számukra, hogy élvezhessék az EV-jük nyújtotta szoláltatásokat anélkül, hogy aggódniuk kellene a töltés miatt” – mondta Xuan-Zheng Goh, a smart Europe GmbH termékmenedzsment részlegének vezetője. „Az ABB E-mobility fulfillment platformjának a szolgáltatásunkba történő integrálásával olyan megbízható, biztonságos és egyszerű töltési megoldást kínálunk, amely hozzájárul ahhoz, hogy az EV-sek gondtalanul élvezhessék SMART márkájú járműveiket.” 

 

 

„Az elektromos járművek töltése többről szól, mint egy fali töltődoboz létesítése. A megoldásunknak az a lényege, hogy az ügyfeleknek minden támogatást megadunk, amire szükségük van az elektromos mobilitásra való átálláshoz, beleértve a megfelelő töltő telepítését oda, ahol a legnagyobb szükségük van rá, vagyis az otthonukba” – nyilatkozta Leon van de Pas, az ABB E-mobility Home Charging részlegének vezetője. „Örömünkre szolgál, hogy olyan előremutató márkákkal dolgozhatunk együtt, mint a SMART, és segíthetünk nekik az otthoni töltési megoldások zökkenőmentes telepítésében, amely lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy a lehető legegyszerűbben állhassanak át az elektromos autózásra.” 

 

Az ABB E-mobility úgy alakította ki a fulfillment szolgáltatását, hogy az a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa, miközben lehetővé teszi az OEM meglévő munkafolyamatába való zökkenőmentes integrációt. A töltőállomás online megrendelése a fulfillment platformnak a smart online piactérbe történő integrálásával történik. Ez pedig lehetővé teszi, hogy a SMART a meglévő szervezetre gyakorolt negatív hatások vagy folyamatok megszakítása nélkül nyújtson logisztikai és ügyfélszolgálati támogatást a felhasználóknak. A telepítési szolgáltatásokat az ABB E-mobility tanúsított telepítő szakemberei fogják nyújtani a magas színvonalú szolgáltatás és a következetes felhasználói élmény biztosítása érdekében. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50