Anne Hathaway elárulta, hogy korábban elvetélt

GettyImages-2037054853
2024.03.25. 20:37
Anna Hathaway sokat küzdött azért, hogy édesanya lehessen. Mint most elárulta, első terhessége előtt volt egy vetélése is. A színésznő ez időben ráadásul pont egy olyan nő szerepét játszotta, aki gyereket szül.

Anne Hathaway ritkán beszél gyerekeiről, pedig két fiú, Jonathan és Jack büszke édesanyja. A színésznő korábban elárulta, sokat küzdött mindkét terhességéért. Hathaway még 2019-ben, második fia érkezése előtt írta meg közösségi oldalán: megjárta a poklot, hogy édesanya lehessen.

Nem, ez a kép nem egy film jelenete […] Viccet félretéve, üzenem mindenkinek, aki a meddőség és a fogantatás poklán megy keresztül, hogy nekem sem volt egyszerű az út egyik terhességemig sem. Extra adag szeretetet küldök nektek

– írta Hathaway akkor a fotója mellé

A színésznő most azt is elárulta, 

MIELŐTT TEHERBE ESETT VOLNA ELSŐ GYERMEKÉVEL, 2015-BEN VOLT EGY VETÉLÉSE IS.

Mint mondta, a fájdalmát csak tetézte, hogy ez időben futott a Grounded című egyszemélyes off-Broadway színdarabja, amelyben egy olyan nő szerepét játszotta, aki gyereket szül. 

Az első terhesség nem jött össze. Ekkor egy olyan színdarabban játszottam, amelyben minden este a színpadon kellett szülnöm

– emlékezett vissza a színésznő  People magazin szerint, majd hozzátette:  bár a vetélést a nyilvánosság előtt titokban tartotta, barátainak elmondta az igazságot, miután a függöny legördült.

Túl sok volt, hogy magamban tartsam. Közben a színpadon úgy tettem, mintha minden rendben lenne

– árulta el Hathaway, aki kiemelte, amikor bejelentette, hogy érkezik a második gyereke, nem tudta magában tartani azt, hogy milyen nehéz időszakon van túl.

Tekintettel azokra a fájdalmakra, amelyeket a teherbeesésért folyó küzdelmem során éreztem, rossz érzés lett volna valami vidámat közzétenni a terhesfotóm mellé. Hiszen tudom, hogy egy ilyen történet sokszor sokkal árnyaltabb

– mondta a színésznő, aki hozzátette: „Nagyon nehéz valamit ennyire akarni, és azon gondolkodni, hogy vajon nem csinálsz-e valamit rosszul.”

(Borítókép: Anne Hathaway 2024. február 24-én. Fotó: Leon Bennett / GA / Getty Images Hungary)