Hirdetés

Most akár az Ön gyermeke is pályára kísérhet egy futballistát

2024. ápr 12. 9:15
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
uefa 2560x1920

22 szerencsés magyar gyermek kap lehetőséget arra, hogy pályára kísérje a válogatott játékosait az UEFA EURO 2024-es labdarúgó bajnokság csoportmérkőzéseinek egyikén Németországban / Fotó: Lidl

A Lidl az UEFA EURO 2024TM hivatalos partnereként egy olyan fantasztikus lehetőséget kínál, amellyel Ön is valóra válthatja gyermeke álmát.

Az együttműködés keretében a vállalat most életre hívja a Lidl Kids Team nyereményjátékot, mellyel 22 szerencsés magyar gyermek kap lehetőséget arra, hogy pályára kísérje a válogatott játékosait az UEFA EURO 2024-es labdarúgó bajnokság csoportmérkőzéseinek egyikén Németországban. A Lidl Kids Team nyereményjátékra 2024.04.02-17. között lehet nevezni a Lidl Plus applikáción keresztül, a sorsolásra 2024.04.18-án kerül sor közjegyző jelenlétében.

A Lidlnél minden gyermek egyenlő eséllyel indul

A Lidl Magyarország nyereményjátéka során a szülők/gondviselők 6-10 éves korú gyermeküket nevezhetik. Ehhez Lidl Plus felhasználóként az applikációban kell jelentkezési űrlapot kell kitölteni, és máris részt vehetnek a játékban. A nyerteseket az áruházlánc véletlenszerűen sorsolja ki, így minden jelentkező számára egyenlő esélyt biztosít. A nyertes gyermekek a válogatott egy-egy játékosát kísérhetik pályára az UEFA EURO 2024TM csoportmérkőzések egyikén Németországban. A Lidl emellett a pályázó szülő/gondviselő és gyermeke számára a németországi UEFA EURO 2024-re való utazás teljes költségét vállalja, beleértve az utazást, a szállást, az ellátást és a jegyeket is, ami lehetővé teszi azt, hogy a nyertesek anyagi helyzetüktől függetlenül részt vegyenek a programban.

uefa-kids-970x250

Három, élményekkel teli nap vár a szerencsés gyermekekre

A Lidl Kids Team programban nyertes hazai résztvevőket háromnapos utazásuk alatt a helyszínen számos szórakoztató és izgalmas élmény várja majd azt megelőzően is, hogy a 2024-es Európa-bajnokság csoportmérkőzésein, így június 19-én a Németország elleni, míg június 23-án a Skócia elleni mérkőzésen több tízezer szurkoló előtt a válogatott labdarúgóihoz csatlakoznak a pályán.

A mérkőzések előtti napon a gyermekek és kísérőik városlátogatáson, játékos futballmérkőzésen és sok más élménydús programon is részt vesznek majd, a mérkőzések kezdetekor pedig kéz a kézben vonulhatnak pályára a válogatott játékosaival.

uefa-kids-1200x1200

A részvétel feltételei

A Lidl Kids Team nyereményjátékban azok a Lidl Plus-felhasználók vehetnek részt, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek, a részvétel időpontjában legalább 18 évesek, és legalább egy olyan gyermek törvényes képviselői, akik 2024. június 19-én már betöltik a 6. életévüket, de 2024. június 23-ig nem töltik be a 11. életévüket, illetve vállalják a németországi utazást.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Lidl