Gelencsér Tímea: „Szeretve vagyok”

2024. ápr 14. 5:11
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Gelencsér Tímea gyönyörű volt az Operában /Fotó: Ringier archívum

Gelencsér Tímea boldog és harmonikus kapcsolatban él/Fotó: Ringier archívum

Gelencsér Tímeát nehéz lenne beskatulyázni, a modellkedés mellett a Spíler Tv műsorvezetője és a Miss Balaton zsűri csapatát is erősíti. A verseny egy év kihagyás után újra várja a jelentkezőket, Timi pedig nem győzte hangsúlyozni, hogy nincs szüksége filterekre és retusálásra a lányoknak ahhoz, hogy szépek legyenek.

– Az önbizalom a kulcs, a külső másodlagos. A mentorcsapat segíti a lányokat ennek az elérésében, megértésben, de szerintem a sport is nagyon sokat hozzáad. Fontos az is, hogy az ember szeretve legyen, és biztonságban meg tudja élni a sikereket és a kudarcokat is – árulta el Timi, aki mindenkit arra biztatott, hogy május 3-ig jelentkezzen a szépségversenyre.

A műsorvezető le sem tagadhatta volna, hogy boldog: jobban ragyog, mint valaha. Körülbelül egy évvel ezelőtt osztotta meg a külvilággal, hogy boldog párkapcsolatban él. A TV2 műsorvezetője hónapokig titkolózott, csak a közeli barátai és a családja tudott az új szerelemről, manapság azonban egyre többször tűnik fel a fiatal üzletember, Mátyás a közösségi oldalán, és habár féltve őrzi a magánéletét, ezúttal mesélt a Blikknek az érzéseiről.

– Szeretve vagyok, az biztos. Már a párkapcsolatom előtt is szeretve éreztem magam, hiszen hála Istennek, a családommal szoros a kapcsolatom, van egy biztos háttér mögöttem. Most ez megduplázódott, van egy erős férfi mellettem, lehetek mellette igazi nő - mosolyodott el a szépségkirálynő, és egyetértett azzal, hogy a Miss Balaton csapatában női energiákból nincs hiány.

Gelencsér Timi beengedte álomotthonába a Blikket: a fiatal szépség őszintén beszélt a szerelméről, és a kiskutyáját is megmutatta – videó

Gelencsér Timi beengedte álomotthonába a Blikket: a fiatal szépség őszintén beszélt a szerelméről, és a kiskutyáját is megmutatta – videó

Fiúsabb, vadabb lánynak tartom magam. A sport a hobbim, imádom az autókat… Harmadik lány vagyok a családban, lehet, fiúnak vártak – nevetett Timi, aki a munkája miatt gyakran húz tűsarkút, a hétköznapokon viszont szívesebben visel edzőcipőt. Ezt a kettősséget pedig kifejezetten szereti.

- Jó, hogy szép ruhában megélhetem a nőiességem. Most is ki vagyok cicomázva, de amikor hazamegyek, az első dolgom felfogni a hajam, lemosni a sminkem, felvenni a szemüvegem, és átöltözni. Szoktunk is viccelődni a párommal, mert mindkettő én vagyok, de az első pillanattól fontos volt számomra, hogy ne csak szépen kisminkelve lásson, és inkább a személyiségem szeresse – magyarázta a modell, aki ezt az értékrendet szeretné továbbadni a Miss Balaton jelentkezőinek is.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Gelencsér Tímea párkapcsolat Miss Balaton erős férfiak