Szívmelengető fotó: ekkorát nőtt Vasvári Vivien kisfia

2024. ápr 14. 21:44
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Vasvári Vivien felkészült a karácsonyra / Fotó: Ringier-archívum

Vasvári Vivien élvezi a családi nyaralást / Fotó: Ringier-archívum

Családi nyaralásra utazott Horvátországba férjével és gyerekeivel Vasvári Vivien. A modell-influenszer most megmutatta követőinek, mekkorát nőtt immár hét hónapos kisfia, Colin.

Az influenszer több fotót is megosztott a családi vakációról és Instagram-történetében is több képet mutatott a pihenésükről, amelyekből jól látszik, hogy a nagyobb gyerekek is élvezik a kikapcsolódást.

Vasvári Vivien három gyermek után is igazi istennő: falatnyi fürdőruhában villantotta meg tökéletes testét

Vasvári Vivien három gyermek után is igazi istennő: falatnyi fürdőruhában villantotta meg tökéletes testét

A celebmami egyébként kirobbanó formában van, amit gyakran fürdőruhában is megmutat. Vivien nem is bízza a véletlenre, hogy formában maradjon, hiszen rendszeresen edz és a táplálkozásra is odafigyel. Vivi és férje, Zsigmond tavaly nyáron házasodtak össze és ekkor jelentették be azt is, hogy kisfiú érkezik hamarosan a családba. Az influenszer és férje a kis Colinnal együtt immár öt gyermeket nevelnek.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Vasvári Vivien

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Vasvári Vivien NYARALÁS Család Horvátország