„Nem tudtam volna a saját hajamnál fogva kihúzni magam belőle” – Mi történt? Jordán Adél élete sötét időszakáról vallott

2024. ápr 14. 21:31
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Jordán Adél nyugalmat köszönhet a jógának /Fotó: Ringier archívum

Jordán Adél nyugalmat köszönhet a jógának /Fotó: Ringier archívum

Húsz éve része a jóga Jordán Adél életének. A színésznő , tíz éve került még közelebb a különleges mozgásformához, egy magánéletileg nehéz periódusban.

– Volt egy magánéleti szempontból nehezebb időszakom. Azt hiszem, ha nincs a jóga, nem tudtam volna a saját hajamnál fogva kihúzni magam belőle – mondta el Jordán Adél Peller Mariann: Utazás a lelked körül című műsorában, hozzátéve, hogy a jóga segítségével a konfliktuskezelést is megtanulta. – A beszélgetésekben, vitákban, stresszes helyzetekben azt veszem észre, hogy tudok már különválasztani: nem arra figyelek, hogy az illető velem kiabál és csúnyákat mond, hanem arra, hogy vajon benne mi van és bennem mi van. Ez elképesztően felemelő érzés, amiért megéri csinálni.

Valóra vált a régi álom: először dolgozott Jordán Adél a párjával, Székely Krisztával

Valóra vált a régi álom: először dolgozott Jordán Adél a párjával, Székely Krisztával

Saját bevallása szerint Adél szorongó típus, emellett viszont hisz a sorsban.

– Hiszek a karmában, hiszek abban, hogy amit adunk, azt kapjuk vissza. Hiszek abban is, hogy újraszületünk és folyamatosan fejlődünk, amíg el nem érjük a tiszta tudatot.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Jordán Adél

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Jordán Adél jóga meditáció veszekedés