Korda György az új lakásról: „Szinte semmit nem találok!”

2024. ápr 17. 20:50
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Balázs Klári és Korda György harminc év után költöztek új otthonba /Fotó: Zsolnai Péter

Balázs Klári és Korda György harminc év után költöztek új otthonba /Fotó: Zsolnai Péter

Több mint fél éve annak, hogy a legendás Korda-villában eltöltött három évtized után Balázs Klári és Korda György új otthonba költöztek. Az átállás azonban nem volt zökkenőmentes, elsősorban azért, mert alaposan át kellett gondolniuk, hogy az életük összegyűjtött emlékei, a ruhák, könyvek, dísztárgyak és persze, a bútorok mely része tartson velük.

Ráadásul új lakásuk egy modern épület legfelső emeletén van, és ahogy az a penthouse típusú ingatlanoknál lenni szokott, rengeteg a padlótól mennyezetig tartó ablak, így sokkal kevesebb lehetőségük volt arra, hogy el tudják pakolni a dolgaikat.

30 év után Korda György és Balázs Klári titokban elköltöztek a fényűző Korda-villából: itt kezdtek új életet

30 év után Korda György és Balázs Klári titokban elköltöztek a fényűző Korda-villából: itt kezdtek új életet

– Komolyan mondom, szinte semmit nem találok! – mondta Korda György.

– Ez egy modern lakás, sok az ablak és az üveg, ezért – sajnos – sokkal kevesebb szekrényt tudtunk betenni, mint a korábbi otthonunkba. Így például nincs könyvespolcunk, és mivel egyetlen gardrób van, legalább ötven ruhámról, cipőmről azt sem tudom, hol van – tette hozzá az előadóművész.

És hogy mindezt hogy oldották meg?

– Sok minden egyszerűen egy raktárba került, hiszen ez a lakás kisebb. Persze, mindennek megvan a maga haszna is, például annak is, hogy három négyzetméteres a fürdőszoba. Elsőre lehet, hogy ez kicsinek hangzik, de nemrég olvastam, hogy Sophia Loren éppen úgy törte össze magát, hogy elesett a hatalmas márvány fürdőszobájában. Ez a három négyzetméter annyira szűk, hogy nincs hova esni, mindenütt falba ütközünk – viccelődött Gyuri bácsi, aki persze, a felesége, Balázs Klári szerint élvezi is az új, modern lakás adta előnyöket.

– Imádja, ahogy én is, hogy gyönyörűen besüt a nap, nagyon világos van, valamint azt is, hogy amikor reggel felpattan a szobabiciklijére, közben gyönyörködhet a kilátásban – vette át a szót Balázs Klári, aki hozzátette: sok olyan tárgyuknak, amelyről tudták, hogy soha többé nem lesz rá szükségük, új otthont találtak. – Sok mindent eladományoztunk, úgy gondoltuk, lesznek mások, akik esetleg hasznát veszik.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Korda György

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Korda György Balázs Klári költözés lakás