Tévez eldöntötte, marad-e a csapata edzője – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint egy kisebb bizonytalanságot követően a népszerű argentin edző meghozta a döntését a folytatásról…

(Photo by Daniel Jayo/Getty Images)

César Luis Merlo beszámolói szerint Carlos Tévez úgy döntött, hogy tovább folytatja a munkát az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Independienténél annak ellenére, hogy csapata nem jutott be a rájátszásba a Copa de la Liga Profesional aktuális idényében.

A 40 éves egykori kiváló csatár tavaly augusztusban vette át a Rojo irányítását, amely látványosan feljavult vele, de sem tavaly, sem pedig idén nem érte el a playoffot a Copa de la Liga Profesionalban. A most záruló idényben az Independiente 23 ponttal a hatodik lett az A csoportban, mindössze két egységgel maradt le a rájátszásba még bejutó negyedik helyezett mögött, így közel álltak hozzá, Tévez a hírek szerint mégis elbizonytalanodott a folytatást illetően.

Tévez az elmúlt szűk nyolc hónapban 29 meccsen irányította a nagy múltú csapatot, amely ebből 13 találkozót megnyert, 11 alkalommal játszott döntetlent és öt mérkőzést veszített el.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Tévez eldöntötte, marad-e a csapata edzője – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.