„Az egész egy félreértés volt” – A TV2 sztárja megszólalt az állítólagos megcsalásról: nem tudnak felejteni

2024. ápr 18. 8:24
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Peti és Enikő házassága válságba került/Fotó: TV2

A Házasság első látásra párja a legösszeillőbbnek tűnt, ám kapcsolatuk mégis zátonyra futott /Fotó: TV2

A Házasság első látásra párjánál úgy tűnt, szerelem volt elő látásra, ám a kapcsolatuk elmérgesedett.

A TV2 népszerű párkereső realityjének házaspárja, Horváth Enikő és Kriston Péter a legösszeillőbb párosnak tűntek, mára azonban annyira elszabadultak az indulatok, hogy kibékíthetetlen ellentétek vannak köztük. A feleség a férj háta mögött kezdett diskurálni a nőcsábász Andrissal, ami megingatta a szövetségüket.

Bár most mindenki cédának, hisztérikának állít be engem, aki beletiport Peti lelkébe, és Andris karjaiban keresett vigaszt, de ez korántsem ennyire egyszerű. Először is kezdjük azzal, hogy a nézők csupán az életünk egy részébe nyernek betekintést, hisz nem 24 órában forogtak a kamerák, pedig akkor lehet, hogy teljesen más megvilágításba került volna a kapcsolatunk – kezdte a Story magazinnak Enikő, aki hozzátette: Peti a kamerán kívül teljesen máshogy viszonyult hozzá.

A fiatal lány azt mondja, a férje sokkal távolságtartóbb volt, és nem udvarolt annyit, mint a stáb előtt, ahol mindig pontosan tudta, mit kell mondania, mit kell csinálnia.

„Elcsesztem ezt az egészet” – A Házasság első látásra sztárja a kamerák előtt sírta el magát: fél, hogy a férje sosem bocsát meg neki

„Elcsesztem ezt az egészet” – A Házasság első látásra sztárja a kamerák előtt sírta el magát: fél, hogy a férje sosem bocsát meg neki

Meg kell hagyni, nagyon tudatosan, nagyon okosan játszotta ezt a játékot, csakhogy én nem szórakoztam vele, elkezdtem kötődni hozzá, miközben ő folyamatosan távolodott tőlem. Ezután került képbe nálam Andris – jelentette ki a Házasság első látásra fiatal felesége.

Enikő azt állítja, kezdetben csak barátilag nyitott a DJ felé, hiszen míg egy párkapcsolatban úgy érzi, értékelik őt, addig számára nem létezik másik férfi.

Soha senkit nem csaltam meg, nem kacsingattam félre, Petinek viszont már-már könyörögnöm kellett, hogy nőszámba vegyen, így persze, hogy jólesett az egómnak, amikor Andris érdeklődött irántam – mesélte Enikő, aki ezután egyre közelebb került a DJ-hez.

Enikő sosem tagadta, hogy vonzódik Andrishoz, sőt, elmondta, minél többet beszélgettek, annál nyilvánvalóbbá vált számukra, hogy jó párost alkotnának. A fiatal az Andrissal való üzenetváltást is tisztázta a lapnak.

A Házasság első látásra sztárja őszintén beszélt a szakításáról: „Nagyon megszenvedtem”

A Házasság első látásra sztárja őszintén beszélt a szakításáról: „Nagyon megszenvedtem”

Az egész egy félreértés volt, én pedig csak tovább rontottam a helyzeten azzal, hogy belekeveredtem egy hazugságba – fogalmazott, hozzátéve: a körülmények áldozatává vált.

Miután a csoportos párterápián kiderült, hogy ráírtam Andrisra, azt kommunikáltuk, hogy én dobtam fel annak a lehetőségét, hogy felmegyek hozzájuk, s ő volt az, aki visszautasított engem, holott ez pont fordítva történt. Tudom, eddig nem ez lett mondva, és gyakorlatilag a Petivel való házasságom is részben ezen a félreértésen csúszott el, de tudatosan nem mondtam el az igazságot a férjemnek. Ha már egyszer ez lett kommunikálva, akkor úgy voltam vele, nem konfrontálódom a többiekkel, és magamra vállalom az egészet, mert teljesen kimerültem lelkileg – magyarázta Enikő.

A fiatal feleség kijelentette, ő csak baráti sms-t váltott Andrissal, amit a férje túlreagált. Mint mondja, a megoldás az lett volna, ha megbeszélik a történteket, ám Peti meg sem hallgatta őt.

A férj viszont egészen máshogyan emlékszik.

Enikő szereti más megvilágításba helyezni a történteket, s a felelősséget nem vállalja, hanem próbál kimenekülni a helyzetből – kezdte a lapnak Andris, aki egyetért azzal, hogy érzelmileg Enikő már sokkal előrébb járt akkor, de az érzéseket belőle is próbálta kierőszakolni.

Peti szerint Enikő áldozatnak állítja be magát, és úgy véli, gyenge magyarázat felesége részéről, amikor arra hivatkozik, mi történt közöttük a forgatási időn túl. Mint mondja, akik ismerik őt, tudják, hogy a kamerák mögött is ugyanaz az ember.

De ki veszi be azt, amit ő összehord? Ezzel csak maga alatt vágja a fát – jelentette ki a férj, akinek nem volt könnyű végignéznie, ahogy a felesége Andrissal flörtöl.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Házasság első látásra

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Enikő Házasság első látásra házasság konfliktus Szakítás félreértés