Ha nyer a Fradi, szinte már tovább is jutott; Mocsi Icardi és Tadics ellen

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.11.08. 23:28
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

A Genk elleni negyedik csoportmeccs vízválasztó lehet az Ekl-ben. A Ferencváros óvatosan, de győzelmi tervekkel lép pályára, Dejan Sztankovics és Sigér Dávid is erről beszélt, miközben a belgák is tudják, hogy élet-halál meccsről van szó. Eközben a Freiburg–Topolya és a Toulouse–Liverpool El-csoportmérkőzés is kiemelt figyelmet érdemel. Címlapsztori három oldalon.A Genk elleni negyedik csoportmeccs vízválasztó lehet az Ekl-ben. A Ferencváros óvatosan, de győzelmi tervekkel lép pályára, Dejan Sztankovics és Sigér Dávid is erről beszélt, miközben a belgák is tudják, hogy élet-halál meccsről van szó. Eközben a Freiburg–Topolya és a Toulouse–Liverpool El-csoportmérkőzés is kiemelt figyelmet érdemel. Címlapsztori három oldalon.

Immár a negyedik edzőjét fogyasztja az idényben a Kisvárda. A Várda-saga ezúttal Feczkó Tamás keze alatt íródik tovább – Mátyus János távozása után persze ismét felértékelve Révész Attila klubigazgató szerepét...

Mocsi Attila a török első osztályból érkezik a válogatottba. A Rizespor légiósa tárgyilagosan elismeri, hogy az Icardi-, Tadics-féle támadók ellen fel kell kötnie a gatyát, de ebből hosszú távon csakis profitál, Bulgária ellen pedig az ismert nehezítő körülmények ellenére is bízik a sikerben és az Eb-részvételben. Judi Ádám interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik