A magyar énekes a Reggeliben vállalta fel, hogy meleg: úgy érezte, nem titkolózhat tovább

Szekér Gergő, akit a 2018-as X-Faktorban ismertük meg, azt mondta, úgy érzi, nem titkolózhat tovább.

Szekér Gergő coming outolt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szekér Gergőt 2018-ban az X-Faktorban a Puskás Peti vezette Fiúk csapatában ismerhettük meg, tavaly pedig a The Vocie-ban is szerepelt. A 29 éves énekes egy klippremierrel érkezett a mai Reggelibe, ahol coming outolt, felvállalta, hogy meleg. Azt mondta, úgy érzi, nem titkolózhat tovább. 

Szekér Gergő coming outolt

- Én nagyon-nagyon féltem kimondani dolgokat. Bocsánat, senkinek nem akarom tönkretenni a reggelét, de bizony vannak dolgok egy előadóművész életében - egy kicsit nehezebb ezt kimondani, mint gondoltam -, amelyeket nem mondhat ki, mert politikai állásfoglalásba ütközik. Ez nekem nagyon nem tetszik, hogy mindent elviszünk ebbe az irányba, és miért kell erről beszélni - kezdte a vallomást.  

- Vegyük a melegséget. Nem véletlenül mondom azt, hogy párom van. Aki érti, érti… Egyrészt miért kell egy énekesnek a magánéletéről beszámolnia, másrészt miért van a melegséghez köze a politikának? Ez engem borzasztóan zavar! Sajnálom, hogy kimondom, lehet, hogy nem lesz munkám innentől - nekem már volt ilyen, de nem mondom, hol és mikor, de bizony, már munkát is vesztettem el. Voltam már olyan listán, amire azért kerültem, mert féltek attól, hogy bizonyos dolgok kiderülnek. 

Az énekesnek van civil szakmája is, vezető vágóként dolgozik, emellett reklámokat gyárt. 

- Nem akarom én rásózni az emberekre az életemet, de azért fontos szerintem, hogy szabadságban éljünk. Művészet nélkül lehet élni, de az nem élet.

Nem lehet félelemben élni reggeltől estig! 

Szekér Gergő egy év múlva tölti be a harmincat, úgy érzi, eljött a pillanat, hogy elmondja, ki is ő. A nagymamájával akkor lett igazán jóban, amikor egy nagyon rossz kapcsolatból kikerülve hazajött Párizsból, és mindent elmondott neki az életéről. 

Muszáj az embernek őszintének lennie - legalább önmagához! 

Ő Kocsis Tibor jóképű párja: Lászlóval 5 évvel ezelőtt első látásra egymásba szerettek

Kocsis Tibor és párja, László először szerepelt együtt a tévében.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük