szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagy bejelentés a horizonton.

Európai parlamenti választások
Várható-e politikai fordulat az Európai Parlamentben? Megerősödhet-e a szélsőjobboldal? Ki az úr a magyarországi ellenzéki térfélen? Van-e esélyük a kisebb pártoknak? Június 9-én 21 képviselőt juttathatunk be az uniós törvényhozásba újabb öt évre - a pártok és jelöltek esélyeit és az EP-választások eredményeit cikksorozatunkban követhetik.
Friss cikkek a témában

A miniszterelnök péntek délután bemutatja a Fidesz választási manifesztumát – erről posztolt Menczer Tamás, a párt kommunikációs igazgatója. Később maga a miniszterelnök pontosított: 15 óra 20 perckor lesz a nagy bemutatás, amelyet élőben lehet majd követni a hvg.hu-n is.

A miniszterelnök péntek reggel hosszú idő után ismét beszélt a Kossuth Rádióban, és felmondta az utóbbi hónapokból már unalomig ismert paneleket. Összefoglalónkat itt találja.

Beszélt egyebek mellett arról is, hogy „Magyarország nem tart ott, hogy a véleményéért valaki szankciókat szenvedjen el”. Mondta ezt azután, hogy a Magyar Péter legutóbbi tüntetésén felszólalt Tarr Zoltánt nemrég politikai véleménye miatt rúgták ki az állásából.