Barbara előtte-utána fotókon: Jákob Zoltán átalakító műsorában fel sem ismerni

Jákob Zoltán és csapata a Szépség Guru negyedik részében a fodrászként dolgozó Barbarát alakította át. A végeredmény magáért beszél.

Barbara a Szépség Guruban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jákob Zoltán Szépség Guru című műsorának legújabb részében a fodrászként dolgozó Barbara kért segítséget abban, miként érezhetné magát nőiesebbnek és magabiztosabbnak.

Barbara a Szépség Guruban

A Crystal Nail tulajdonosának YouTube-műsorában az átalakításra várva Barbara elárulta, önbizalomhiánnyal küzd, ami fiatalkorára vezethető vissza. Tehetséges és lelkes tornász volt, amikor kamasz korában elkezdett változni a teste: mellei sokat nőttek, így már nem tudta folytatni a sportot. A méretei sokat rontottak az önértékelésén, még görnyedt testtartást is felvett, hogy dekoltázsa kisebbnek tűnjön. Bevallása szerint fodrászként nap mint nap szembesül azzal, hogy mennyire alacsony az önértékelése, hiszen folyamatosan irigykedve figyeli a hozzá betérő, csinos nőket. 

A Szépség Guruban Kemény Csilla stílustanácsadóval kiválasztották a számára előnyös szabású és stílusú ruhákat. Kifejezetten olyan darabokat kerestek, amik nyújtják a felsőtestet, mégis hangsúlyozzák Barbara alakját. 

Kesztyűs Dóri műkörömoktató visszafogott, mégis nőies, tavaszi körmöt készített Barbarának, és néhány jótanáccsal is ellátta, miként ápolhatja a fodrászként folyamatosan vegyszereknek kitett kezét. Lamanda Kitti LuxLush szempillastylist fő célja az volt, hogy megnyissa vendége tekintetét és kiemelje szemeit. A frizuráját Farkas Andrea fodrászmester frissítette fel egy ombre hatású festéssel és vágással. A szépülést a Bényei Betti által készített füstös smink koronázta meg. 

- Nagyon jó kisugárzásod lett, szexi vagy! A vendégeid, úgy látom, felköthetik a gatyaszárat, ha azt akarják, hogy újra szebbnek lásd őket. Mert nem fogod! - dicsérte Jákob Zoltán. 

Barbara a tükörbe nézve először nem tudta, hogy sírjon vagy nevessen örömében, annyira elégedett volt azzal, amit látott. Képes cikkünkben megnézheted, hogy nézett ki Barbara az átalakulás előtt, és milyen lett utána!

Cover-fotó: YouTube/Szépség Guru

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük