Májusi horoszkóp-előrejelzés a Nyilasoknak: pénzes munkahely, új ötletek jöhetnek, a gyerek vagy egy félrelépés miatt viszont összetűzés van a levegőben

2024. április 20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
A gyerekkel összezördülések lehetnek Fotó: Getty Images

Nem könnyű gyereket nevelni, mert mindig adódhat nehéz pillanat.

Hónap elején pletyka vagy rosszindulat is környékezhet, amivel nem birkózunk meg könnyedén. A Vénusz–Plútó kvadráttal int be, és kétségbe vonhatjuk szeretett munkahelyünk lehetőségeit. Vagy olyan kollégával veszhetünk össze, akit nagyon kedveltünk eddig. Mivel kvadrát, lehet durva a dolog, de ha kenyértörésre is kerül sor, ne feledjük, hogy semmi sem tart örökké – a sérelem sem. Aki meg tud bocsájtani, az nem cipeli a saját terhét.

A Plútó fordulója tisztán mutatja, hogy környezetünkben vagy esetleg bizonyos tudásunkat illetően hogyan kényszerülünk rá, hogy újat tanuljunk – ami viszont nagyon bejöhet a következő évtizedekben.

A hétvége előtt a Mars–Plútó szextillel lehet, hogy meghódítunk valakit, aki egészen elérzékenyül a szövegünktől: csábító és mélyre ható, vagy veszélyes is lehet az a diskurzus, amit produkálunk mostanában. Ha egy blogon nyilvánulunk meg, akkor kitörő eredményeket is elérhetünk, de lehet, hogy veszélyes ellenségeket szerzünk. Érdemes figyelni, hogy mennyire akarunk a hírnévre és mennyire a hitelességre törekedni. A felszínesség lényünk része, nem is az a dolgunk, hogy Szűzhöz hasonló alapossággal tanuljunk meg valamit, de ezzel nem célszerű visszaélni, mert még ránk pirítanak, és azt rosszul viseljük.

Második héten kiderülhet a korábbi csábításunk, ami odahaza mosolyszünetre ad okot, mi meg dolgozhatunk rajta, hogy a kapcsolatunkat helyrepofozzuk. Nem feltétlen szó szerint…

Gyerekünkről is kiderülhet, hogy valami rosszat csinált, és most otthon befeszültünk, mert a család jó híre is karcos lehet ettől. Hát, mindig úgy nézzük, hogy boldog szülőnek boldog gyereke formálódik, nekünk meg el kell vinni a balhét, elvégre mi neveltük.

Nap–Szaturnusz szextil lesz kedden, és a családi légkör is hozzájárulhat, hogy munkába temetkezünk. Ami pedig jól fog mutatni a heti értékelőben.

Hétvége előtt még nézeteltérésünk lehet a gyerekek életmódjával és szemléletével. Mivel elég nagystílűek tudunk lenni, képzeljük el, hogy ha nem fér bele a mi értékrendünkbe, akkor mi lehet az. A nagy szöveg és a vakítás módszertana benne lesz, nyugodtan játsszunk két kapura a gyerek ellen, mert a fanatizmust úgysem tudjuk überelni. Különösen a 1995-től 2008-ig született generációnál áll fent ez a veszély, ők sokkal fogékonyabbak az elvi, hitbeli szélsőségekre, mint öko- vagy életmód-, állatvédelem és jogok. Ez nyilván nem jelenti azt, hogy ez a nemzedék fanatikus egységesen, csak sokkal érzékenyebben reagálják le az említett témákat.

Harmadik héten Nap és Uránusz állnak együtt, munkában multinál különösen jól hozhatjuk a papírformát, de ha éppen karrierötletünk vagy vezetői törekvésünk lenne, az sem elképzelhetetlen, hogy vevők rá a felettünk állók.

Szigorúbb családi környezetből jövő Nyilasok számára most kifelezetten pénzes és szerethető munka is adódhat a Vénusz–Szaturnusz szextil idején a hét elején.

Hét közepén a Merkúr vált jegyet, ötleteket is hozhat a munkával kapcsolatban, vagy innovatív elképzeléseinkre adhat kreatív választ a következő hetekben. Nyilván nem sikerül mindenkinek minden…

Hétvége előtt Merkúr és Plútó kvadrátolják egymást, ami viszont bajt jelenthet a munkában. Rosszabb esetben súlyos betegséget is, de inkább a munkát emelem ki. Ha valamit lazán kezeltünk vagy nagyívűen ráhagytuk a másikra a megoldást, azt most visszaüthet.

Negyedik héten Nap és Neptun szextillel kezdünk, amivel ki tudjuk magyarázni korábbi esetleges baklövésünket egy jobb esetben.

A hét közepi Nap–Plútó trigonnal pedig vonzerőnkkel elbűvölhetjük a nyilvánosságot. Ha ez nem egy visszaélés a tudásunkkal, akkor számíthatunk a nagy sikerre.

Huszonharmadikán a telihold köszönt ránk, illetve a Vénusz jegyváltás hatásai indulhatnak el életünkben. Mindez a nyilvánossággal kapcsolatban találhat meg bennünket, de szingliként szerelmi kapcsolat lehetősége sem kizárt.

A Jupiter–Neptun szextil is ekkor áll be, ami ritka esemény lévén hosszú távra hatóan mutatja meg, hogy munkában milyen következményei lehetnek annak, ha nem visszük a felelősséget magunkkal. Ezt pedig otthonról hozzuk, a múltunkból.

Hétvégén még a Jupiter is átlép az Ikrekbe, házasságunkat kezdve ki. Ha pedig még egyedülállók vagyunk, akkor olyan lehetőség felé kezdhetünk el érdeklődni, amivel tartósan lekötjük magunkat egy másik személy mellett.

Ötödik héten Merkúr–Szaturnusz szextillel indítunk, és talán édesapánk talált egy új munkalehetőséget nekünk. Fogadjuk el, még ha nem is tetszik annyira, mert ebből jöhet egy másik, ami viszont igen. Addig is kerestünk egy kis pénzt. Nem mindenki tudja kezelni a gazdagságot, és a semmittevés hosszú távon mérgező élethelyzet.

A hónap utolsó fényszöge az égen a Merkúr–Uránusz együttállás. Ez a munkában indíthat el radikális változást, amit hosszabb távon jól élhetünk meg, ha nem arról szólt, hogy hogyan ugorjunk ki a kötelezettségek és szükség alól. A fogjuk meg és vigyétek elv ugyan a miénk, de ez nem azt jelenti, hogy semmit sem kell csinálnunk!

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel a hírlevelünkre itt.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest