Holttestet találtak Budapesten, a HÉV-sínek mellett

2024.04.21. 10:35
Ismeretlen személyazonosságú ember holttestére találtak rá szombaton este a IX. kerületben, a Soroksári úton. A rendőrségi szemle után idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Ismeretlen személyazonosságú holttestet találtak a fővárosi Soroksári úton, a HÉV-sínek mellett szombat este – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztály vasárnap az MTI-vel.

Azt írták, április 20-án, 22 óra után érkezett bejelentés, miszerint egy holttestet találtak a IX. kerületben. A BRFK munkatársai szemlét tartottak, idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Nemrégiben hasonló eset történt, amikor egy ismeretlen férfi holttestét találták meg a Hernád folyó Bőcs melletti szakaszán. A Miskolci Rendőrkapitányság akkor a lakosság segítségét kérte az azonosításhoz.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.