Gyerekekkel teli busz borult fel Németországban: többen súlyosan megsérültek

2024. ápr 21. 21:25
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Buszbaleset történt Németországban/Fotó: Pexels

Buszbaleset történt Németországban / Illusztráció: Pexels

Súlyos buszbaleset történt Németországban vasárnap. Az ütközés során több gyerek súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre nem tudni, miért tért le a jármű a sávról, de az ügyet vizsgálják a rendőrök.

A baleset a németországi Sauerland régióban történt, és a busz Angliába tartott. Kiderült, hogy az utasok legfőképp 14-15 év körüli gyerekek, akik közül három fiú és egy lány súlyosan sérültek. Az érintett A45-ös autópályát lezárták.

Ez vár most arra a férfira, aki botrányos módon zaklatta a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit

Ez vár most arra a férfira, aki botrányos módon zaklatta a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit

Úgy tudni, hogy a balesetet szenvedő buszon 67 diák és 5 tanár utazott. A járat Marburgból indult, majd Wenden közelében, Dortmund irányába haladva történt az ütközés. A busz az oldalára borult, miután letért az úttestről.

A dortmundi rendőrség tájékoztatásából kiderült, hogy az osztálykirándulást a történtek után elhalasztották, valamint 28 gyermek, valamint az 54 éves buszsofőr orvosi ellátásban részesült. Az kiderült, hogy életveszélyes állapotban senki nincsen. A kísérő pedagógusok pedig nem szenvedtek sérülést, de sokkos állapotba kerültek - írja az Index.

A Blikk is megírta, hogy március végén is súlyos buszbaleset történt Németországban, és magyar utasok is érintettek voltak. A busz Észak-Rajna-Vesztfália tartományban, az A44-es autópályán letért az úttestről és az oldalára zuhant, tehát hasonló módon történt, mint a mostani eset. A korábbi ügyről részletesebben ide kattintva olvashat.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

buszbaleset

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

A Blikk videói között megtalálható minden, ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

busz buszbaleset baleset Németország