szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a dél-londoni kocsma tulajdonosai örülnek a felhajtásnak, nem gondolják, hogy bármi alapja is van a hirtelen támadt figyelemnek.

Taylor Swift-rajongók lepték el a dél-londoni The Black Dog nevű kocsmát, mivel az énekes megemlíti a helyet az új lemezének egyik számában; annyian próbálnak bejutni a helyre, hogy már nem férnek be – írja a Standard.

Taylor Swift rekordokat döntő, meglepetésként dupla hosszúságú új lemeze, a The Tortured Poets Department 17. számának címe The Black Dog, a rajongók pedig gyorsan be is azonosították, hol is van ez a kocsma, ahová a dal szövege szerint az énekesnő exbarátja jár. (Swift maga nyilatkozta, hogy az album valóban exével, Joe Alwynnal való szakításáról szól.)

Taylor Swift nem tud leállni, az új albuma rögtön dupla lett

A lemez érkezését a Grammy-gálán jelentette be az énekesnő, de a dalok száma meglepetés volt.

A nevezett kocsma személyzete ugyanakkor azt mondja, nem emlékeznek, hogy akár az amerikai énekesnő, akár exe, a brit színész valaha is jártak volna náluk, ugyanakkor nagyon örülnek a nagy érdeklődésnek, még ha sokakat el is kell küldeniük az állandó telt ház miatt.

„Nem tudjuk, jártak-e itt, akár járhattak is – nem is biztos, hogy tudnánk róla. Ez csak egy lehetőség, de szuper fenntartani a feszültséget” – nyilatkozták.