Kutya támadott meg egy postást Apcon - videó

A kutyát a gazdája sem tudta leállítani.
Vágólapra másolva!
Egy vérengző kutya támadott meg egy postást Apcon. A kutya kiszökött és egyből rátámadt a kézbesítőnőre. Mire a kutya gazdája észrevette, hogy háziállata kiszökött, a nőnek súlyos sérülései lettek. 
Vágólapra másolva!

Tavaly télen egy apci férfi kutyája kiszökött a nyitva maradt kapun. A megvadult kutyája azonnal rátámadt a biciklis postásra, akinek emiatt a le kellett szállnia a biciklijéről.

Ezután az állat a nő jobb lábát rángatta, amitől a földre esett.

Eközben a kutya gazdája próbálta lerángatni a postás nőről az agresszív állatot, sikertelenül. A postás megpróbált elmenekülni a kutya elől, ezért egy közeli üzem beton lábazatára kapaszkodott fel, de az állat utánament.

A mentők a nőt kórházba szállították, akinek maradandó sérülései lettek a lábain.

Az ügyészség a kutya gazdáját testi sértéssel vádolja és felfüggesztett börtönbüntetést, valamint pénzbüntetést javasol.

Világszerte történnek ehhez hasonló estetek. Görögországban egy nő életet nem lehetett megmenteni. Három kutya halálra marcangolta. Alabamában egy csecsemőre támadt egy háziállatként tartott farkaskutya. Londonban is megtörtént, hogy egy nőt szét tépett egy megvadult kutya. Tamworthban egy masztiff támadta meg a kutyáját sétáltató férfit és spánieljét.