150 gyerekpornó videót találtak egy pedofil férfi mobilján

pedofil
Vágólapra másolva!
Egy pedofil férfit egy anya jelentette fel. A lánya és barátnője rengeteg állprofilról kaptak zaklató üzeneteket és különböző szexuális tartalmú videót. Ahányszor letiltották a férfi hamis profiljait, annyiszor újat csinált és tovább zaklatta a kiskorú lányokat. Később a rendőrök elfogták a pedofilt. Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen.
Vágólapra másolva!

Egy X. kerületi anya két éve jelentette fel, az akkor még ismeretlen férfit, mert az zaklatta a lányát és annak barátnőjét. A 13 éves kislánynak és szintén kiskorú barátnőjének valaki rendszeresen trágár és fenyegető üzeneteket küldött állprofilokról. A lányok megpróbálták letiltani, de mindig újabb hamis profilokat csinált.

Nemcsak fenyegető üzeneteket küldött, hanem önkielégítő videókat is.

Ezután 2021. július 15-én a férfit azonosították. A 37 éves K. Attila számítógépét és telefonját lefoglalták.

Összesen 150 olyan videót találtak a férfi mobilján, amin gyerekek is szerepelnek.

A nyomozás során az is kiderült, hogy több kislányt is zaklatott az önkielégítő videóival, ezért a nyomozók bekérték a férfi adatait az internetszolgáltatótól és a közösségi oldalának üzemeltetőjétől.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A pedofilt a rendőrség gyermekpornográfiával, szeméremsértéssel és zaklatással gyanúsítja.

Sok pedofilt lepleznek le a rendőrök. Újpesten kamaszfiút erőszakolt meg egy karateedző. Előfordult ilyen eset Komáromban, Szigethalmon és Tatabányán is.