Késsel támadtak egy családra az éjszaka közepén Hódmezővásárhelyen

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Letartóztatását javasolta az ügyészség annak a férfinak, aki az éjjel késsel a kezében rontott rá egy idős férfira, illetve annak lányára és unokájára azok hódmezővásárhelyi tanyáján. Az idős férfi és lánya életveszélyesen megsérült, jelenleg kórházban küzdenek az életükért.
Vágólapra másolva!

A férfi december 14-én éjjel 2 óra körül

berúgta egy hódmezővásárhelyi tanya kapuját, majd ezután egy késsel többször megszúrta azt ott lakó idős férfit és annak lányát.

A zajra felébredt az idős lakó unokája, a férfi rá is rátámadt, ám anyja még időben megvédte, és riasztotta a rendőröket.

A két áldozatot életveszélyes sérülésekkel vitték a szegedi klinikára.

A főügyészség javasolta a férfi letartóztatását, a szökés, rejtőzködés, eljárás meghiúsítása, illetve a bűnismétlés veszélye miatt.

Az ügyészi javaslatról a szegedi bíróság ma dönt.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ahogyan megírtuk, idén nyáron egy orosházi tanyán támadt késsel saját apjára egy fiatal férfi, életveszélyes sérüléseket okozva neki. Kiskőrösön pedig egy férfi félholtra verte betegeskedő, mozgáskorlátozott feleségét,majd magára hagyta az asszonyt, miközben annak több csontja is eltört. Végül a tanyagondnok talált rá.

Forrás: Ügyészség