Rettenetes tragédia Ferihegynél: halálra gázolt egy embert az InterCity

2023. dec 15. 14:30
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Akik ma a Miskolc-Budapest vonalon utaznának, vagy Ferihegyen keresztül mennének valahova, azoknak késésekkel és kimaradásokkal kell számolniuk / Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Akik ma a Miskolc-Budapest vonalon utaznának, vagy Ferihegyen keresztül mennének valahova, azoknak késésekkel és kimaradásokkal kell számolniuk / Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Péntek délelőtt elgázolt egy embert a Miskolcról a Nyugati pályaudvar felé tartó vonat Ferihegynél. A baleset miatt forgalmi változásokkal és késésekkel kell számolniuk a vonaton közlekedő utasoknak.

Rettenetes baleset történt ma reggel Ferihegynél: a Miskolcról 6:24-kor induló Budapestre tartó Tokaj IC Ferihegynél elgázolt egy embert. Az Országos Mentőszolgálat délben arról számolt be, hogy a baleset következtében az elütött ember belehalt a sérüléseibe a szakszerű ellátás ellenére is.

A Mávinform közlése szerint az érintett vonalon a helyszín felderítése alatt forgalmi változásokra és késésekre kell számítaniuk azoknak, akik a tömegközlekedés ezen formáját választják.

A ceglédi vonalon 20-30 perc lehet a késés minimum értéke, de itt érdemes felkészülni járatkimaradásokra is, illetve Pestszentlőrinc és Vecsés között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, a monori vonalon pedig egyáltalán nem mennek a járművek a baleset miatt.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

MÁV

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

gázolás ferihegy halál MÁV késés vonat