Szívszorító sorokkal emlékezett vissza 25 évvel ezelőtti horrorbalesetére Judy: „Tudd, hogy én ettől lettem igazán erős!” - fotók

2023. dec 15. 17:58
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
A Groovehouse énekesnője, Judy minden korosztály számára példakép lehet / Fotó: TV2

A Groovehouse énekesnője, Judy megindító sorokat fogalmazott élet-halál küzdelméről / Fotó: TV2

A Groovehouse együttes idén igen komoly mérföldkőhöz ért: Judy formációja 2023-ban már a negyed évszázados fennállását ünnepli. Rengetegen nőttek fel az ő dalaikon, így az énekesnő életének egyik legszörnyűbb, szintén 25 évvel ezelőtt történt eseményéről is sokan szereztek tudomást akkoriban.

Kis Judit, vagyis Judy 25 évvel ezelőtt, december 14-én egy olyan dolgot élt át, ami az egész életére hatással volt: súlyos autóbalesetet szenvedett, aminek következtében számos műtéten kellett átesnie.

Sokan még a legádázabb ellenségüknek sem kívánnák azt a borzalmat, ami Judyval történt, ám a rémálomba illő történés nem állította meg őt, nem vetette vissza a karrierjét, az pedig, hogy ebből fel tudott állni, hatalmas löketet és erőt adott a 49 éves előadónak. Ma már könyv formájában is elolvasható a története: a Judy szemtől szemben – Igaz történet egy lányról, aki újjászületett című kötetet Csaba Adrienn írta, és az énekesnő élet-halál küzdelmét mutatja be.

A 25 éves évfordulót ünnepli Judy

A 25 éves évfordulót ünnepli Judy

A halálközeli élményről az énekesnő most meg is emlékezett egy megindító bejegyzésben, amelyet Instagram-oldalán osztott meg. Judy írását teljes terjedelmében közöljük:

„Ma 25 éve! 1998.12.14.

Hogy telik az idő… Akkor ott, azokban a napokban nem láttam, hogy mi lesz velem 25 év múlva. Ahogy azt sem, hogy mi lesz fél év múlva. Igazság szerint semmit sem láttam, csak egy nagy homály volt előttem. Semmi terv, csak gondolatok. Próbáltam a fájdalmas pillanatokban megtalálni azokat a pozitív gondolatokat, amik egyszer csak előre visznek.. Kerestem a kiutat, a kapaszkodókat. Rájöttem, a kapaszkodó és a kiút ÉN MAGAM VAGYOK! A jövő előttem, a tegnap már mögöttem…

Eldöntöttem akkor ott, és abban a helyzetben, hogy MINDIG képes leszek küzdeni magamért!

Ugyan számtalan gondolat megfordul ilyenkor az ember fejében, ahogy akkor nekem is… de feladni sokkal NEHEZEBB lett volna. MÉRLEGELTEM… és mindig volt annyi erő bennem hogy megállíthatatlanná váljak…

Tudom, sokan már unják ezt a történetet, de higgyétek el, győzelmet aratni a lehetetlenből nagy büszkeség, még 25 év távlatából is! Hiszen minden nap van olyan, akinek PONT RÁM VAN SZÜKSÉGE! Aki kéri, hogy nyújtsam a kezem, és akik az én történetemből merítenek erőt.

Nem kívánom hogy éld át és hogy tapasztald meg, milyen az igazi küzdelem, de tudd, hogy én ettől lettem igazán erős!

Kell mindenkinek egy ébresztő, hogy értékeljük az életünket, és hogy merjünk igazán élni! Mert az élet is egy pillanat… Ahogy nekem is egy pillanat döntötte el a sorsom! Nem bánok semmit, és már vissza sem csinálnám, hiszen elképesztő erőt adott, és büszkeséget, hogy most itt tartok, és ÉLEK!

Szóval kívánom mindenkinek, hogy higgyen és bízzon határtalanul önmagában és az előtte álló lehetőségekben, a láthatatlan kezekben, amik ha segítséget nyújtanak, fogadjuk el, hogy képesek legyünk megugrani a lehetetlent! Pár sor most kevés ahhoz, hogy átadjam mindazt, ami akkor megváltoztatta az életem, de a könyvem talán segít mélyebben belelátni, hogy mindez hogyan lehetséges! Mindenki képes rá! Szép napot mindenkinek!”

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Groovehouse

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Judy Groovehouse baleset autóbaleset évforduló jubileum halálközeli