szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész máig nem engedi a feleségének, hogy megnézze a Batman és Robint, ami szerinte szörnyen sikerült.

A nullával egyenlő annak az esélye, hogy George Clooney valaha újra Batmant játssza – erről beszélt a színész egy interjúban, amelyet a Variety szemlézett. Egész pontosan úgy fogalmazott:

Nem hiszem, hogy van elég drog a világon ahhoz, hogy visszatérjek.”

Clooney mindezt annak ellenére mondta, hogy az idén bemutatott Flash-ben mégis visszatért Bruce Wayne karakteréhez egy beugrás erejéig, ezt az interjúban a „nagy felhajtással” indokolta, némileg szarkasztikusan.

A színész az 1997-es Batman és Robin című filmben alakította a szuperhőst, ám erre ma már egyáltalán nem büszke. Korábban arról beszélt, hogy nehéz volt jónak lenni benne, és utólag egyértelműen kimondja, hogy mind a film, mind az alakítása rossz volt. Viccelődött már azzal is, hogy a film egyenesen annyira borzalmas, hogy tönkretette a szuperhős-franchise-t. Mint kiderült, még a feleségének sem engedte, hogy megnézze, mert azt szeretné, ha Amal Clooney továbbra is tisztelné őt.

Clooney nemrég új filmet rendezett, a Boys in the Boat című produkcióról remélhetőleg jobb a véleménye, mint a Batmanről.