Anya és fia terítette a drogot Szegeden

2023. dec 27. 10:28
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
A nyomozó hatóság előbb az édesanyát, majd a fiát állította elő / Illusztráció: Northfoto

A nyomozó hatóság előbb az édesanyát, majd a fiát állította elő / Illusztráció: Northfoto

Eljárás indult egy szegedi férfi és édesanyja ellen, akik a gyanú szerint éveken át árultak kábítószert és pszichoaktív anyagot, saját házukból kiszolgálva a vevőket - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a gyanúsítottak ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly óta édesanyjával közösen szerzett be új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályt, valamint amfetamint és marihuánát. A drogokat közösen értékesítették szegedi házukban a fogyasztóknak, vagy az azokat továbbadónak. A rendőrség házkutatást tartott a gyanúsítottaknál, és kábítószert, valamint azok értékesítéséhez szükséges eszközöket foglalt le. Ezt követően a nyomozó hatóság előbb az édesanyát, majd a fiát állította elő és vette őrizetbe.

Ügyészi indítványra - a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt - a bíróság elrendelte a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatását - közölte a csoportvezető ügyész.

(MTI)

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

kábítószer

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget
Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 15,43 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

szeged kábítószer drog kereskedő