„Nem vagyok a szolgája senkinek!” – Rékasi Károlyt kiakasztották a társai, jól megmondta a magáét – videó

2023. nov 30. 19:31
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Rékasi Károly ismét kiborult / Fotó: TV2

Rékasi Károly ismét kiborult / Fotó: TV2

Rékasi Károly nem bírta tovább visszafogni magát, kiadta a dühét a Farm VIP-ben.

Rékasi Károly neve egyre többször merül fel a Farm VIP negyedik évadában, és nem feltétlenül pozitív értelemben. A színészt az elején vezetőnek nevezték ki a csapattársai, ugyanis mindenről és mindenkiről van véleménye, amit nem is rejt véka alá. Ám hiába mindössze másfél hete tart a reality, a színésznek már számos konfliktusa volt. Szabyest és Lakatos Levente sem nézte jó szemmel a forgatások során, hogy – szerintük – leereszkedő stílusban kommunikált, s nem korrekten viselkedett.

„Mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?” – Lakatos Levente durván beleállt Rékasi Károlyba

„Mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?” – Lakatos Levente durván beleállt Rékasi Károlyba

Legutóbb azon kaptak össze a játékosok, hogy ki takarítsa ki a tehén alól az ürüléket, majd a jószág sétáltatása okozott vitát: Rékasi szerint mivel ő vállalta az állat felügyeletét, őt kell megkérdezni arról is, mi történjen a tehénnel. A mai adás előzeteséből kiderült, hogy Rékasi a mosogatáson is fennakadt, s a gondját Ripli Zsuzsinak fejtette ki.

– Nézd, én ott tartok, hogy minden reggel mosogatással kezdek. Most is itt vagyok, és a trehányságának arra a részére jutott a csipet-csapat, hogy itt járkál egy késen... Senkinek nem tűnik fel?! Hát, evőeszköz, gyerekek! Ennyit nem tudok elmosni... Nem, ez nem igaz, el tudok mosogatni, csak nem vagyok a szolgája senkinek! Úgyhogy, amikor együtt leszünk, én ezt elmondom... Ameddig itt leszek – tök mindegy, meddig, ha egy napig, egy napig, ha hat hétig, hat hétig –, többet senki után egy darabot el nem mosogatok! – szögezte le határozottan.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Rékasi Károly

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Rákasi Károly kiakadás balhé farm vip