Hódi Pamela sohasem nem akarja megtudni, mi okozta Berki Krisztián halálát: „Nem is foglalkozom ezzel”

2023. nov 30. 19:04
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Hódi Pamela - forrás: YouTube/Frizbi TV

Hódi Pamela nem akarja tudni, miért halt meg Berki Krisztián Fotó: YouTube

Hódi Pamela nem akarja megtudni, mi vetett véget Berki Krisztián életének. Az édesanya igyekszik továbblépni.

Hódi Pamela úgy döntött, hosszú idő után tiszta vizet önt a pohárba, és megszólal Berki Krisztián haláláról, az azt követő gyászról és a családjáról. Hajdú Péter műsorában árulta el, hogy Berki Mazsival közösen fizették ki az édesapa sírkövét, hogy az végre normálisan nézzen ki, és a kislánya, Nati bármikor ki tudjon menni az édesapjához a temetőbe. Pamela nehezen dolgozta fel, hogy a gyermeke éppen ott volt az édesapjánál, amikor az elhunyt.

– Én nem tudom, hogy képes leszek-e valaha feldolgozni... Rossz, hogy meghalt, de ahogyan meghalt... Natinak ebben miért kellett részt vennie?! Miért csinálta ezt a Jóisten, hogy a szegény gyereknek ezen is keresztül kellett mennie? – tette fel a költői kérdéseket megtörten.

Hidegrázós: Berki Krisztián szelleme megjelent Hajdú Péter stúdiójában – „Át is ölelte Pamelát”

Hidegrázós: Berki Krisztián szelleme megjelent Hajdú Péter stúdiójában – „Át is ölelte Pamelát”

A beszélgetés során egyébként egy fehér árnyat is lehetett látni, amelyről Lénárt Éva jósnő elmondta, hogy Berki Krisztián szelleme volt az, aki át is ölelte egykori párját, de mivel Pamela nem fogékony a szellemvilágra, csak hidegrázást érezhetett. Az anyuka az interjút követően az egy napig elérhető Instagram-sztorijában is megszólalt, bevallva, hogy amikor a forgatás után először ment vásárolni, végig azt érezte, hogy minden szem rá szegeződik. Állítása szerint voltak félelmei a műsorban való szereplés miatt, de fontosnak érezte, hogy kiadja magából végre a ki nem mondott gondolatokat.

„Ebben a műsorban volt lehetőségem több órán át higgadtan beszélni, és nem kellett figyelnem arra, hogy 6-10 percbe beletömörítsek 35 évet. Nem értek egyet azzal, hogy mi, akik a médiában (is) élünk, annak az árnyékában kell tovább léteznünk, amit a múlt okozott” – jegyezte meg Pamela, aki egy fontos kérdésre is megadta a választ.

Bár megtehetné, nem kérdezősködik Krisztián haláláról, mert nem akarja kideríteni, mi okozta a tragédiát.

Nem tudom, mi okozta Nati édesapjának a halálát. Soha nem kérdeztem, és nem is foglalkozom ezzel – szúrta ki a Bors a nyilatkozatot.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Berki Krisztián

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Berki Krisztián Hódi Pamela halál oka vallomás