A műsor után azonnal műteni kellett a Farm VIP sztárját: kiszakadt a mellimplantátuma

2023. dec 28. 21:41
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Ripli Zsuzsi sírva köszönt el / Fotó: TV2

Ripli Zsuzsi azonnal plasztikai sebészéhez fordult / Fotó: TV2

A gyönyörű színésznő nagyon megrémült, amikor a plasztikai sebész közölte vele, hogy elkerülhetetlen az egészségügyi műtét.

A Farm VIP korábbi versenyzője még novemberben vette észre, hogy az egyik melle nagyobb lett. Ripli Zsuzsi több mint húsz éve csináltatta meg a kebleit, miután sikerült kilépnie egy bántalmazó kapcsolatból. A döntésének oka akkor az volt, hogy a korábban mindig vékony színésznő a szakítása után több mint tíz kilót szedett fel magára, majd visszafogyott, leginkább a melléből.

Ripli Zsuzsi megbánta playmate-múltját

Ripli Zsuzsi megbánta playmate-múltját

Zsuzsi sejtette, hogy az implantátumával lesz probléma, ezért azonnal dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészhez fordult, hogy megvizsgálják őt. Itt végül kiderült, hogy a mellimplantátuma kiszakadt, így azt cserélni kellett. A színésznő egy közösségimédia-bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy mi történt, egyben felhívta a figyelmet arra, hogy mindenki mindig figyeljen oda magára és a teste jelzéseire.

A színésznő felépülése még eltarthat egy kis ideig, ám már jobban van, sőt, a gyógyulása alatt már pilates- és jógaórákat is tart, amiről egy általa megosztott Instagram-sztori is árulkodik.

Ripli Zsuzsi bejegyzését teljes egészében közöljük:

„Van az a nap, amikor egy szépészeti beavatkozásból egészségügyi műtét lesz.

Nálam ez történt december elején. Hálásan köszönöm @drkrasznai-nak és csapatának a gyors segítséget és a tudásukat, a rám figyelésüket, a profizmust.

Long story short:

Világ életemben vékony alkatú voltam. Viszont volt egy bántalmazó kapcsolatom, ami miatt sokáig 48 kg voltam. Mikor szakítottam, híztam több mint 10 kg-ot, majd visszafogytam. Természetesen mindig onnan fogyunk, ahonnan nem kellene. Ezért úgy döntöttem, megoperáltatom a melleimet. Viszont ez már régen történt.

Novemberben kiszakadt az implantátumom, így cserélni kellett.

Nem volt kérdés hogy dr. Krasznai Zsoltot kérem meg, hiszen nagyon régóta ismerjük egymást, és tudtam, hogy maximálisan bízhatok a szakértelmében.

Nagyon jó választás volt. Mindig figyeljetek magatokra!"

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Ripli Zsuzsi

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

mell műtét Ripli Zsuzsi farm vip implantátum egészség beavatkozás