szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ötvenes éveikben járó nők költözhetnek be egy luxuslakásba, hogy ott kedvükre válogassanak a legvonzóbb férfiak között.

Párkereső valóságshow készül a Szex és New York című regénysorozat alapján, amely – szemben a könyvekből készült, világsikerű filmsorozattal – nem megírt jelenetekre támaszkodik majd, hanem civilek életét követi majd – tudta meg a Variety.

A műsor címe szabad fordításban Van-e még szex New Yorkban? lesz (Is There Still Sex in The City, az eredeti mű Sex and the City címe alapján). A show-ban négy, ötvenes éveiben járó barátnő fogja lecserélni nagyvárosi életét egy „randiutópiára”: beköltöznek egy luxusingatlanba, és minden epizódban újabb és újabb férficsoport fogja nekik csapni a szelet. Lesz, amikor gyönyörű, fiatal férfiak, lesz, amikor gazdagok, máskor idős férfiak lesznek majd a randipartnereik, de egy részben a fantáziájukban élő, ideális férfi is megjelenik majd. A műsor célja pedig az lesz, hogy kiderüljön, ezekből a csoportokból ki lesz az, aki tényleg elrabolja a szívüket.

Az évezred legjobb sorozatai, 5. rész: Szex és New York

A romantika és a cinizmus egyedülálló manhattani keveréke meghódította az egész világot: négy barátnő, aki imádott hatalmas rózsaszín koktélokat inni, randizni, bulizni és vásárolni, egészen addig kalandozott és beszélgetett, amíg elérte, hogy ma már egyre több nő beszélhessen szabadon, tabuk nélkül a szexről. Az 1080p Top 20 lista 16.

A sorozat alapjául szolgáló regényeket is író, a valóságshow-ban producerként résztvevő Candace Bushnell azt mondta:

Az ötvenvalahány éves és idősebb nők mostanában a legkeresettebb randikorosztály. Én már csak tudom, hiszen én is egy vagyok közülük.

Hozzátette: „Az elmúlt évtizedekben én is mindenféle életkorú férfival randiztam. Ebben a műsorban egyszerre lesz meg két szenvedélyem: a párkapcsolatok, és az, hogy segítsek más nőknek.”

Az ötletet kitaláló cég a hírek szerint decemberben kezdi majd a műsor előkészítését, azaz ekkor kezdenek majd gyártót keresni.

Bushnell sokszor elmondta már, hogy saját magáról mintázta Carrie Bradshaw figuráját a regényeiben, most pedig úgy gondolja, a nézők együtt idősödtek a karaktereivel. A Szex és New Yorkhoz hosszú idő után nemrég készült folytatás És egyszer csak… címen, Bushnell pedig épp egyszemélyes show-jával készül turnézni, amely életéről és a sorozat sikeréről szól.

Kevesebb szex, több dráma - így néz ki Carrie Bradshaw spoileres új élete

„Nem maradhatunk azok, akik voltunk" - mondja a Szex és New York nosztalgiájára építő új sorozat, az És egyszer csak... első részében Miranda. Az alkotók nagyon igyekeztek, hogy meghallják az idők szavát, az első két - néha kissé didaktikus - részből azonban még korai megjósolni, hogy hová fut ki a barátnők élete.