Rejtélyes látvány fogadta a Vietnám felett repülőket - videó

Válaszokért könyörgött a repülőgép utasa az ablakon kinézve látottak után, Vietnám, Ausztrália
A man looks out the window of a porthole in an airplane
Vágólapra másolva!
Egy férfi a közösségi médiában kért segítséget, mert amikor Vietnámból Ausztráliába repült, kinézett a repülő ablakán és olyat látott, amit még soha. A földön kicsi neon színű kockák világítottak. A férfi számára megmagyarázhatatlan volt ez a látvány. Az internetezők sem tudták megmondani, mi lehet ez. Valaki egy számítógépes játékhoz hasonlította a furcsa jelenséget, de volt olyan is aki azt hitte, láva foltokat lát. A megoldás azonban nagyon egyszerű. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Brad Stewart a közösségi médiában kért segítséget, mikor a vietnámi Ho Si Minh városból Melbourne-be, Ausztráliába repült. Brad nem hitt a szemének, mikor a neonszínű négyzetekkel tarkított földet meglátta.

Ezért készített róla egy videót, amit feltöltött a TikTokra, ami mára már 14 millió megtekintésnél tart.

A videóra ezt feliratozta:

@brad..stewart1572 SOMEBODY HELP ME PLEASE #vietnam#fyp#foryoupage♬ original sound - Brad stewart

Először azt hihetjük, hogy ez csak egy optikai csalódás, ahogy az internetezők közül is többen azt hitték. Sokan találgattak mi lehet ez valójában, de voltak olyanok is, akik viccelődtek a videó alatt.
Valaki azt írta:

Egy másik viccelődött, hogy biztosan láva foltok. Mások meg azt javasolták, hogy a Minecraft játékból származhat. A válasz azonban ennél sokkal egyszerűbb.

A sárkánygyümölcs farmok megvilágítását látta a repülőről Brad Stewart.

Ugyanis ezeket a farmokat éjszakánként kivilágítják, hogy meghosszabbítsák a vegetációs időszakot. Ez az idő általában áprilistól októberig tart. Ebben az időszakban az éjszaki LED világítás segítségével ráveszik a növényeket, hogy úgy érzékeljék, még mindig nyár van. Ez mesterséges virágzásra és gyümölcsre kényszeríti a növényeket, ami miatt a gazdák télen is tudnak eladni sárkánygyümölcsöt.

Forrás: DailyStar