szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Calvin Klein-alsónadrágban pózol Jeremy Allen White színész egy New York-i háztetőn.

Bár a nagysikerű A mackó című sorozatnak nem kimondott célja volt a főszereplő Carmyt alakító Jeremy Allen White-ot szexi szépfiúként beállítani (White egy maximalista, indulatos és szorongó sztárséfet játszik a sorozatban, aki minden probléma dacára képes egy lepukkant szendvicsezőből elsőrangú éttermet csinálni), a Calvin Klein divatcég meglátta a színészben a potenciált, és az új fehérneműkampányához őt kérték fel modellként.

A mackó ugyan Chicagóban játszódik, de Jeremy Allen White tősgyökeres New York-i (épp ahogy a divatmárka is), így mi sem volt természetesebb Mert Alas fotográfus számára, mint hogy modelljét egy New York-i, napsütötte háztetőn fotózza lenge öltözetben.

Az Emmy-jelölt színész rendesen ki van pattintva a képeken, de White az izmokat nem a fotózás kedvéért szedte magára, hanem a Vaskarom című, igaz történeten alapuló filmért, ahol Zac Efronnal együtt pankrátorokat alakítanak. White a GQ magazinnak azt mondta, hogy 18 kiló izmot épített magára a szerep hiteles megformálása érdekében.