53 évesen apa lesz Hooligans Csipa: így jelentette be, hogy párja gyermeket vár

Hooligans Csipa nem szokott a magánéletéről beszélni, kivételesen elárulta, hamarosan apa lesz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy a Hooligans frontembereként évtizedek óta ismeri az ország, Csipa magánéletéről nagyon keveset tudunk. Nyilatkozni sem szokott erről, most viszont kivételesen élő adásban árulta el, hogy 53 évesen apa lesz.

Ördög Tibor a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorának vendége volt. Abaházi Csabával zenei karrierjéről beszélgettek főként, de minimálisan kitértek a magánéletére is.

Hooligans Csipa apa lesz

A műsorvezető finoman hozta fel ezt, hiszen tudta, az énekesnél tabutéma a család. Eddig azt sem lehetett tudni, hogy van-e párja.

- Voltak egy páran, akik megpróbálták ezt tőled megkérdezni, pedig a magánéletről nem nagyon beszélsz… Én most belevágok: neked nem született gyermeked. Ez a te döntésed volt, vagy így alakult az életed? - kérdezte tőle Abaházi.

Csipa erre annyit válaszolt, nem szokott döntéseket hozni, inkább csak éli az életét. Erre megkapta azt a kérdést, hogy 53 évesen is sodródik-e?

- Nem, feleannyira sem, mint korábban. Gyerek, satöbbi…. Most éppen olyan helyzetben vagyok, ha már így kiszedted belőlem, hogy köszönöm, jól vagyok, és várjuk a csodát.

- Ezek szerint van párod, sőt, már szóba került a gyerekvállalás? - folytatta a témát a rádiós.

Erre Csipa annyit felelt: "Már annál is több!" - utalva ezzel arra, hogy úton van első közös gyermekük.

Kiss Endi és lányai

Képes összeállításunkban mutatjuk a Hooligans dobosának három nagylányát, a gyönyörű és tehetséges Bodzát, Kiarát és Larisszát.

Kiss Endi három gyönyörű lányával: Bodza, Kiara és Larissza a Hooligans dobosának büszkeségei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: Life TV/Nyugi, köztünk marad!

Ezt is szeretjük