szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Cobra 11 színésze, Christian Oliver és két lánya meghalt egy repülőgép-szerencsétlenségben a Karib-tenger keleti részén.

A Christian Olivert és két lányát szállító repülőgép csütörtök délután zuhant le egy aprócska sziget, a Szent Vincent és Grenadine-szigetekhez tartozó Bequia közelében – közölte a karibi ország rendőrsége. Az egymotoros repülőgépet a röviddel a felszállás után érte a baleset. A színész és gyerekei a 104 kilométerre lévő St Luciára indultak.

A balesetben a színész lányai, a 10 éves Madita Klepser és a 12 éves Annik Klepser is életüket vesztették, ahogy a pilóta is. A rendőrség szerint még nem világos, hogy mi okozta a balesetet.

Halászok, búvárok és a parti őrség egységei siettek a baleset helyszínére, de már csak a négy holttestet sikerült kiemelniük a tengerből.

A Christian Klepser néven született színész több mint 60 mozifilmben és televíziós produkcióban szerepelt. Ismertté a Cobra 11 akciósorozattal vált, amelynek két évadjában szerepelt. Kisebb szerepekben hollywoodi produkciókban is feltűnt, így például George Clooney oldalán A jó németben és Tom Cruise oldalán a Valkűrben, valamint a Speed Racer – Totál turbó című filmben.

Az 51 éves színész hétfőn egy naplementés tengerpartról posztolt képet az Instagramon, és boldog új évet kívánt követőinek „valahonnan a paradicsomból”.

(Képünkön Christian Oliver egy 2008-as filmbemutatón.)

German actor Christian Oliver poses during the German premiere of the movie "Speed Racer" by Andy Wachowski on April 28, 2008 in Berlin. The movie will be seen on German screens on May 8, 2008. AFP PHOTO DDP/ SASCHA SCHUERMANN GERMANY OUT
SASCHA SCHUERMANN / DDP / ddp images via AFP