szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A BRZRKR képregények világában játszódó történet nyáron jelenik meg angolul.

A július 23-án fog megjelenni Keanu Reeves első regénye – írja a DailyMail.

A Mátrixból és a John Wickből ismert sztár társszerzője China Miéville brit fantasy szerző. A könyv angolul a The Book of Elsewhere címet kapta, és egy halhatatlan harcos történetét meséli el, aki évezredeket tölt azzal, hogy megpróbálja megérteni saját halhatatlanságát.

Kineveti az elvárásokat, de az érzelmeket komolyan veszi az új Mátrix-film

Több mint húsz évvel a Mátrix berobbanása után elkészült a trilógia negyedik része, amely megmutatja, mennyire abszurd egy hollywoodi akciófilm köré mitológiát építeni.

A történet a színész BRZRKR című képregénysorozatának világában játszódik, amely először 2021-ben jelent meg, az írója Matt Kindt, a rajzolója Ron Garney volt. A képregények főhőse Berzerker, Isten és ember halhatatlan hibridje áll, aki erősen hajlamos az erőszakra, ami hatással van a józan eszére.

Keanu Reeves a BRZRKR-t reklámozta tavaly akkor, amikor dedikálás közben a Toy Story 4 egyik szereplőjének hangján szólalt meg egy gyerek kedvéért:

Keanu Reeves egy gyerek kedvenc karaktereként szólalt meg dedikálás közben

A kisfiú elárulta, hogy ő a kedvenc színésze.

A népszerű színész rendszeresen örvendezteti meg rajongóit, tavaly márciusban egy házassági ajánlatra adott frappáns választ, tavaly nyáron pedig egy esküvőre tért be egy közös fénykép erejéig.

Reeves mostanában látványosan nem a színészetnek él, tavaly tért vissza 20 év után a Dogstar nevű együttesével is.

Több mint 20 év után újra koncertet adott Keanu Reeves zenekara: így basszusgitározik a John Wick sztárja

A filmsztár akkor hagyta abba a zenélést, amikor a Mátrix-szal igazán berobbant a karrierje.