440 forintért lehet valaki egy mallorcai luxusvilla és 110 millió forint birtokosa

Serra de Tramuntana hegység, Spanyolország, Mallorca
Serra de Tramuntana hegység, Mallorca, Spanyolország
Vágólapra másolva!
Egy szerencsés brit állampolgár 3 millió fontot érő mallorcai luxusvillát, és hozzá még 250.000 fontnyi "költőpénzt" szerencsés nyertese lehet - számolt be a szenzációs hírről Sun online. 
Vágólapra másolva!

A Baleár-szigeteken található lenyűgöző négyágyas nyaralóhoz úszómedence, és kert, extra kiegészítésként pedig a Serra de Tramuntana-hegységre néző csodaszép panoráma is a nyereményhez jár.

Serra de Tramuntana hegység, Mallorca, Spanyolország Forrás: Wikipedia

A jótékonysági szupersorsolás részvételi díja csupán 10 font, amiért cserébe egy szerencsés brit állampolgár megkapja a kulcsokat a jelzálog és mindenféle jogi költségtől is mentes hatalmas mallorcai luxusvillához.

Az új tulajdonos ezután eldöntheti, hogy saját maga szeretné-e birtokba venni az ingatlant, vagy eladja, hogy készpénzes multimilliomossá váljon.

A jótékonysági szupersorsolást 2024. január 11-én indította el az Omaze adománygyűjtő csoport az Alzheimer's Research UK - az Egyesült Királyság vezető demenciakutató jótékonysági szervezete - nevében.

A mallorcai villa egy nyugodt oázisban található, Selva városától és Caimari falutól akár gyalog is könnyedén megközelíthető, és csak egy rövid repülőútra van számos brit repülőtértől.

Az épülethez tartozik egy télikert padlótól mennyezetig érő üvegajtókkal, amelyek kilátást nyújtanak a gondozott kertre.

A nyaralóhoz egy hatalmas terasz és egy nádtetős pagoda is tartozik, ahonnan végtelen kilátás nyílik a hegyekre.

A gyümölcsfákkal díszített parkosított kertben van egy úszómedence nyugágyakkal azok számára, akik szeretnek sziesztázni vagy napozni az úszás után.

Az Omaze Million Pound House szupersorsolása az Egyesült Királyság vezető demenciakutató jótékonysági szervezete számára gyűjt pénzt. Így szeretné elősegíteni a klinika kutatási részlegének fellendülését, hogy mielőbb megtalálhassák a kórra a gyógymódot.

A demencia jelenleg a legnagyobb halálok az Egyesült Királyságban, 2022-ben több mint 74.000 ember életét követelte Angliában és Walesben. Az Egyesült Királyságban nem áll rendelkezésre olyan kezelés, amely lassítaná, megállítaná vagy megelőzné a demenciát.

Az Origo beszámolt egy olyan illetőről is, aki tizennégyszer nyerte meg a lottót, és elárulta a trükkjét is. Nemrég a McDonald's is izgalmas nyereményjátékot indított, szenzációs ajándékokkal. Akadt olyan eset is, amikor egy férfi közel negyvenmillió dollárt nyert, de mégsem adta fel a munkás hétköznapokat.