Szexvideókkal hergelné rajongóit a babaarcú, meztelenkedő OnlyFans modell, aki egy év alatt 300 férfival szexelt

Annie Knight
Vágólapra másolva!
Mindig is nyíltan beszélt kalandos szexuális életéről Annie Kight OnlyFans modell, aminek köszönhetően egyszer még címlapon is szerepelt. A szőke szépség most azt vette fejébe, hogy személyre szabott, pikáns videós tartalmakkal borzolja a rajongók kedélyeit a Cameo-n keresztül, hogy az így kapott pénzből finanszírozza népszerűségét.
Vágólapra másolva!

Korábban vírusként terjedt el a híre annak, hogy Annie Knight évente több száz férfival szexel, most pedig

személyesen küldene videókat magáról rajongóinak, fejenként több, mint 30 ezer forintért, melyből a 26 éves modell tovább növelné népszerűségét.

Annie Knight Forrás: instagram.com

A rajongók tartalom szerint választhatnak a videók közül, legyen az születésnapi köszöntő, beszélgetés, kérdések feltevése és megválaszolása, vagy egy olyan hergelő jellegű videó, melyben Annie kritizálja, kifigurázza az illetőt, illetve barátját.

Annie ezen kívül szívesen válaszol rajongói üzeneteire is, fejenként 2 fontért.

A modell először tavaly júliusban került címlapra, miután kiderült róla, hogy 300 férfival feküdt le egy év alatt. Annie ehhez annyit fűzött hozzá, hogy a népszerűség érdekében bármit megtesz.

Annie Knight Forrás: instagram.com

A modell bevallotta, hogy

volt olyan nap, amikor öt különböző embert csábított az ágyába.

Rendszeresen keresgél társkereső oldalakon, és ahogyan korábban már megírtuk, összeállított egy listát azokról a törzsvendégeiről, akikkel alkalomszerűen lefekszik. A szextől ugyanis jól érzi magát, és ezt az örömöt másokkal is szívesen megosztja. Annie attól sem riad vissza, hogy őszinte és szókimondó stílusban reagáljon az őt ért kritikákra.

Forrás: DailyStar