szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A színésznő azt mondta volt férjéről: Koltai elvette tőle azt a csodát, amit az együtt megöregedés jelenthetett volna.

„Nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, bárhogy, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette. És az együtt megöregedés egy olyan fantasztikus csoda lehet. Azt megélni, együtt megöregedni. Azt a Robi elvette tőlem” – mondta Pogány Judit Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában, amelyet a 24.hu idézett.

Pogány és Koltai 35 éven át voltak házasok, de 2006-ban szakítottak, miután kiderült, hogy Koltai megcsalta a feleségét. Pogány erről azt mondta, úgy véli, ha a bizalom elveszett egy kapcsolatban, azt már nem lehet megjavítani, mert a becsapott félben ott marad a kétely, nem történik-e valami a háta mögött.

Mindenki kérdezte, hogy de miért nem bocsátok meg. Hát mert nincs kedvem! Én azt gondolom, ha egy kapcsolat jó, az legyen, ha meg nem, az ne legyen. Miért nem lehetek szabad inkább?

– fogalmazott Pogány. A színésznő arról is beszélt, a mai napig nagyon szépnek találja, ha idős emberek kézen fogva sétálnak, még olyan is volt, hogy félreállt az autójával, hogy lefotózzon egy ilyen párt, „Mert azt hittem, ott halok meg, azt olyan szépnek láttam”.