szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Filmes karrierje mellett testépítéssel is foglalkozott, több magazin címlapján is látható volt.

Életének 51. évében meghalt Alec Musser színész, testépítő. A TMZ értesülései szerint a színész január 12-én, péntek este hunyt el a kaliforniai Del Marban lévő otthonában. Halálhírét menyasszonya és nagybátyja is megerősítette, de egyikük sem kívánt további részleteket elárulni.

Musser egyik legemlékezetesebb alakítását az All My Children című sorozatban nyújtotta, ahol Del Henry karakterét formálta meg. A több mint 40 évig futó szappanopera 43 részben szerepelt 2005 és 2007 között. Emellett epizódszerephez jutott a Született feleségekben, valamint feltűnt a 2010-ben megjelent Nagyfiúkban is. Adam Sandler, akivel együtt szerepelt a filmben, Instagram-oldalán búcsúzott tőle: „Imádtam ezt a fickót. Nem tudom elhinni, hogy elment. Olyan csodálatos, vicces, jó ember volt. Együttérzek Alec Musser családjával. Egy igazán nagyszerű, kedves ember volt”.


Színészként mindössze 6 szerepig jutott, de filmes karrierje mellett testépítőként is tevékenykedett. Fitneszmodellként számos magazin címlapján volt látható, mint a Men's Health, Men's Workout, vagy az Exercise Health.