Ez a férfi képes 10 ezer kilométert is utazni, hogy elhagyott épületeket lásson

Több ezer kilométert utazik Ramy,elhagyott épületek felfedezése miatt.
Vágólapra másolva!
Egy férfi világszerte kutatja az elhagyott épületeket. Nemrég 11 ezer kilométert utazott, hogy megnézzen egy pakisztáni helyet. Eleinte a hobbija volt, most már ebből él az elszánt felfedező. Azonban ez a hobbi közel sem veszélytelen, Ramy elárulta, volt olyan mikor egy machetével kergették ki egy épületből.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Ramy Awad városkutatóként dolgozik, az idejét elhagyott épületek és városok felkutatásával tölti. Ramy igen elszánt a munkájában, képes több ezer kilométert utazni, hogy világszerte felfedezzen egy-egy elhagyatott épületet. Eleinte hobbiként tekintett ezekre az utazásokra, azonban ma már ebből él.

Nemrég 11 ezer kilométert utazott, miután hallott egy izgalmas és hátborozgató helyszínről.

Elhagyott kórház, Madrid, Spanyolország Forrás: Ramy Awad / SWNS/© Ramy Awad / SWNS/Ramy Awad / Swns

Ramy egészen Pakisztánig repült az Egyesült Államokból, hogy megnézhessen egy elhagyott épületet.
Arról is mesélt, hogy ez egyáltalán nem veszélytelen munka, nemrég például egy pennsylvaniai kastélyban járt, ahol egy férfi machetével üldözte.

- mondta.

Ramy első ilyen kalandja 7 évvel ezelőtt volt, amikor Long Island-i pszichiátriai központba látogatott el. A pszichiátria 1996-ban bezárt, azóta már az épület életveszélyessé vált, Ramyt ez azonban nem zavarta. Izgalmasnak találta az élményt. Akkor varázsolták el az elhagyott épületek.

Legtöbbször Törökországban, Franciaországban, Olaszországban és Pakisztánban járt, rengeteg másik ország mellett.

Ramy először egy elmegyógyintézetet látogatott meg, azután teljesen beleszeretett az elhagyott épületek felkutatásába. Forrás: Ramy Awad / SWNS/© Ramy Awad / SWNS/Ramy Awad / Swns

Tapasztalatait és az utazásairól készült képeket instagram oldalán osztja meg, ahol több ezren követik.

Rengeteg izgalmas helyet talál. Egyik kedvence a skóciai Gruinard-sziget, ami Antrhrax-sziget néven vált ismertté. Itt 1942-ben biológiai teszteteket végeztek. A skóciai helyszín mellett még Povelglia-sziget fogta meg a férfit.

Ezen a szigeten több százezer pestis járványban megbetegedett lakos volt, akik egy kórházba menekültek, hogy ott haljanak meg.

Az akkori kórház épületét később elmegyógyintézetté alakították át.

Ramy a legtöbbször barátnőjével utazik, a 23 Jeniferrel, aki áplónőként dolgozik, ám hamar az utazások rabjává vált.

Forrás: DailyStar