Barátnője helyett nőnek álcázva ment vizsgázni egy férfi

2024.01.21. 14:47
Egy kis smink, egy kis ékszer, női ruhadarabok, és már kész is a nő, aki igazából férfi, de most nőként kell vizsgáznia. Miért? Mert a hőn szeretett barátnő egyszer már megbukott, ő pedig bevállalta helyette.

A pandzsábi Baba Farid Egészségtudományi Egyetemen bukott le az az indiai férfi, aki álruhában és hamis dokumentumokkal próbált vizsgát tenni. Hogy miért? Hogy mentesítse a vizsgán már egyszer megbukott barátnőjét – írta az Oddity Central.

Angrez Singh január 7-én tetőtől talpig nőnek öltözve, Paramjit Kaur 34 éves nő nevén, piros karperecekkel, bindivel, kirúzsozva jelent meg a kotkapurai vizsgaközpontban.

Mesterien kidolgozott álcája megtévesztette a személyzetet, és bejutott a vizsgaterembe. A tisztviselők azonban gyanút fogtak, mert smink ide vagy oda, a jelentkezési lap fényképe és az élő kép nem volt teljesen összhangban.

A biometrikus szkenner is kimutatta a hamisságot, így derült ki, hogy a festék alatt a 26 éves Angrez Singh lapul, akinek még hamis személyi igazolványa is volt, de hiába.

Az egyetem munkatársai hazaküldték, és feljelentették, de Paramjit Kaurt is vádolják, hiszen nélküle nem jöhetett volna létre a cselszövés. Kiderült, hogy a nő korábban megpróbálta letenni ezt a vizsgát, de megbukott, ezért szerelme, Angrez felajánlotta, hogy bevállalja helyette.

A fiatal férfi először azt mondta a rendőrségnek, hogy rokona Kaurnak, de persze ebből semmi nem volt igaz.

A női ruhás Angrez fotói körbejárták a közösségi médiát, de sajnos a romantikus gesztus nevetség tárgyává vált. Pedig inkább meg kéne becsülni az ilyen veszélyes kalandokra vállalkozó szerelmes férfiakat!