Lánykérésre készül az RTL leszbikus műsorvezetője – videó

2024. jan 26. 17:34
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Lady Szomjasék örökbe fogadtak egy cicát / Fotó: Zsolnai Péter

Lady Szomjasék örökbe fogadtak egy cicát / Fotó: Zsolnai Péter

Szintet lépett Lady Szomjas és szerelme kapcsolata, hamarosan a lánykérés következik. Egy új taggal is bővült a családjuk, ugyanis örökbe fogadtak egy cicát.

Szomjas Jennifer, másnéven Lady Szomjas már évek óta nyíltan felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik, és bár korábban próbálta titkolni, hogy foglalt-e a szíve, az utóbbi időben egyre többet mesél a barátnőjéről. A műsorvezető úgy érzi, végre megtalálta a nagy Ő-t a titokzatos választottja személyében, akiről mindössze annyit tudni, hogy Erikának hívják. Év végén azonban egy kisebb akadályba ütköztek, ugyanis ki kellett költözniük a korábbi otthonukból és hirtelenjében új lakást találniuk. Szerencsére mindene a lehető legjobban alakult, és ki is vették az első lakást, amit megnéztek, majd szép lassan elkezdték berendezni, hogy elkezdhessék az új életüket.

A TikTok-sztár a közösségi oldalán ezúttal egy kérdezz-feleleket tartott, és videóban árulta el, hogy lassan már két éve annak, hogy egymásra találtak. Mint mondta, egy melegbárban, az Alteregóban ismerték meg egymást:

"Erit a barátnője odalökte hozzám. A megismerkedésünk után három nappal volt az első randink, három napig nem volt hajlandó találkozni velem, mert félt. Egyébként abszolút szerelem volt első látásra, mikor megérkeztem a klubba, még a sorban álltunk, hogy megvegyük a jegyet és már ott láttam" - gondolt vissza mosolyogva a szőkeség, aki arra is megadta a választ, hogy mikor veszi el a kedvesét.

Nekem kell megkérnem Eri kezét, csak még nem tudom, hogyan

- vallotta be őszintén. Jenni azt is kifejtette, milyen egy nővel együtt élni.

Zseniális! Két ruhatárad van és megosztjátok a házimunkát

- emelte ki.

A páros egy korábbi kiruccanásuk alkalmával beleszeretett egy cicába, ezért eldöntötték, hogy szeretnének egy közös házikedvencet. Nem tétlenkedtek sokáig, a napokban bővült is a családjuk, ugyanis örökbe fogadtak egy macskát.

El se hiszem, hogy ezt mondom, de lett egy cicánk! Örökbe fogadtunk egy öt hónapos kisbabát, akit elneveztünk Fonsinak, és amikor hazahoztuk nagyon félt, de a jutifalatnak hála ki tudtuk csalogatni a hordozójából

- mesélte a tartalomgyártó, majd megmutatta, mennyi mindent vettek a kis szőrgombócnak.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

Lady szomjas

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Lady szomjas örökbefogadás lánykérés Szerelem vallomás