Csirkéjével utazza be a világot egy floridai férfi

Vágólapra másolva!
Az emberek és háziállataik között sokszor egészen különleges kötelék alakul ki, ám egy Niceville-ben élő David Cox nevű férfi esete minden képzeletet felülmúl, ugyanis ő egy csirkével kötött szoros barátságot, és mindent együtt csinál vele a bevásárlástól kezdve egészen az evezésig. Persze miért pont az utazás lenne ez alól kivétel? A csirke Sammi névre hallgat, ezen kívül saját gardróbszekrénye van, tele ruhákkal.
Vágólapra másolva!

Sammi, a csirke valóságos luxusban él: gazdája, David több mérföldet képes bejárni azért, hogy pazar születésnapi bulikat rendezzen neki.

image

A nap minden percét egymás társaságában töltik, David még a napi bevásárlásokra vagy a könyvesboltba is magával viszi.

David emellett egy teli ruhásszekrénnyel is ellátta Sammit, melyben Hawaii mintás ingek, kalapok és napszemüvegek széles választéka található.

image

A nyári hónapok alatt David és kedvenc csirkéje

szívesen hűsöl együtt egy medencébe merülve, de előfordul az is, hogy egy jegeskávén osztoznak.

image

Sammi azonban a kényeztetés mellett az élet kalandos oldalát is megismerhette David mellett, aki

több napos kirándulásokra és evezésekre is magával vitte, sőt, vízeséseket néztek együtt.

David ezekről a közös utakról büszkén posztolgat a közösségi oldalakon, amivel nem meglepő módon rengeteg rajongót szerzett.

Nem David az egyetlen, aki egyedi állatokkal veszi körül magát: ahogyan korábban megírtuk, egy férfi három majommal él együtt, akiket családtagokként kezel, és Davidhez hasonlóan igencsak elkényezteti őket, Oroszországban pedig háziasított rókákat kínálnak eladásra.

Forrás: Mirror