46 éves jeggyel ment be egy férfi a Disney World-be

Walt Disney World, Orange County, Florida, USA, Egyesült Államok, park
ORANGE COUNTY, FLORIDA, USA - JUNE 1: Crowds pack and fill Main Street USA at the Magic Kingdom Park at Walt Disney World in Orange County, Florida on June 1, 2022. Walt Disney World is celebrating its 50th anniversary all of 2022. (Photo by Joseph Prezioso/Anadolu Agency via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Hatalmas szenzációt keltett a TikTokon Matthew Ables döbbenetes története, aki arról számolt be a közösségi felületen, hogyan tudott sikeresen bejutni egy Disney World parkba egy közel 50 éves belépővel.
Vágólapra másolva!

Matthew Ables a több mint 8 millió megtekintést elért TikTok-videójában elmondta, hogy talált egy füzet formájú belépőt, ami lehetővé tette számára a belépést az orlandói Disney's Magic Kingdomba. A férfi azt is megosztotta a követőivel, hogy úgy véli ez a különleges jegy régi családi emlék lehetett.

"Rájöttem, hogy a jegyet még soha nem érvényesítették, és lejárati dátum sem volt rajta"- mesélte a videóban.

A Magic Kingdom Park Orange County-ban, Floridában Forrás: Anadolu Agency via Getty Images/2022 Anadolu Agency/Anadolu Agency

A jegy egy napra szóló belépést biztosított a Magic Kingdom-ba, és 8 dollárba került. Ma egy hasonló jegy 109 dollár.

Ables a videóban azt is felidézte, hogy nagyon ideges volt amikor a Magic Kingdom jegypénztárához érkezett, mert félt, hogy végül nem jut be az aranyjegyével.

"A pénztáros elkezdte agresszíven a jegyfüzetre rábélyegezni, hogy érvénytelen, majd elment. Hamarosan azonban visszatért, és egy sárga jegyet nyomott a kezembe, amivel be is engedett a parkba" - tette hozzá.

image

A videóra elképesztően sok hozzászólás érkezett. Valaki például ezt írta: "Ami 1978-ban 8 dollár volt, annak mai értéken 40 dollárnak kellene lennie. Őrület, hogy mennyit emelik az árakat."

Egy másik hozzászóló viszont megvédte a Disney World-öt: "A 70-es évek óta a park területe több mint háromszorosára nőtt, így ez az inflációs számítás nem ér semmit."

Az Origo beszámolt arról, hogy milyen különleges jutalmat kaptak egy cég dolgozói.

Az Origo egy durva verekedésről is írt, ami egy Disney World-ben történt.

Az Origo írt a Disney World legnagyobb kukkolójáról is.

Forrás: Fox Business